Hirdetés

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér az előttünk álló hét.

Ápold a számodra fontos kapcsolataidat. Jelenj meg olyan eseményeken, összejöveteleken, amelyekkel támogathatod és kifejezheted tiszteletedet a szeretett személyek iránt. Munkálkodj azért, hogy stabilizáld a helyzetedet és megóvd a jó hírnevedet. Hallgasd meg azokat, akik tapasztalataikról mesélnek és bölcs gondolatokat kívánnak megosztani veled. Oszd meg érzéseidet és légy hajlandó olyan változtatásokat megtenni, amelyekkel könnyebbé teheted a közös munkát – írja a Tudásfája.

Bíztató lehetőségek bukkannak fel egy kollegiális vagy partneri viszonyt érintően. Bármilyen kapcsolatról is legyen szó, munkahelyi vagy személyes, amit fel fogsz tudni ajánlani a másik félnek, határozottan érdekelni fogja. Pozitív életmódbeli változtatások következnek. Ne kerülj összetűzésbe a hét közepén senkivel. Egy érzelmi túlhevültség kellemetlen helyzetet eredményezhet, ami miatt nehezen tudsz majd koncentrálni a feladataidra.

Hirdetés

Légy figyelmes és agyafúrt egy olyan személlyel, aki túl sokat akar ígérni vagy valami olyasmire akar rászedni, ami megkérdőjelezhető. Koncentrálj magadra és arra, hogyan kellene cselekedned, hogy a negatív dolgokat kiszűrd az életedből. Válaszd meg a barátaidat bölcsen és engedd el azokat, akik csak elvesznek, de nem adnak cserébe semmit. Mondd el a véleményedet a hét közepén és védd meg a pozíciódat. Nem mindenki fog veled egyetérteni és azokkal érdemes egy lépés távolságot tartani, hogy végig tudd vinni a terveidet.

Ne engedd, hogy az apró dolgok okozzanak számodra stresszt. Azokra koncentrálj, amelyek boldoggá tesznek. Válassz egy új hobbit vagy csinálj valami kreatívat, amely a közösséged számára is hasznos lehet és a te lelkedet is feldobja. Egy közös tulajdonban lévő dolog problémát okozhat, ha nem tudsz a másik féllel megegyezni. Hallgasd meg mások javaslatait és légy nyitott a megoldásra. Ha megérted, hogy mi a fő gond, akkor rendbe is fogod tudni hozni a dolgokat.

Oroszlán

Figyelj oda a pénzügyi helyzetedre. Egy otthoni fejlesztés vagy egy ötlet, amibe szeretnél befektetni, nem szabad, hogy túllépje a kereteidet. A túlköltekezés talán csábító lehet és az eredmény is magáért beszél, de az adóssággal járó stressz már kevésbé lesz örömteli. Helyezd a párkapcsolatot a középpontba a hét második felében. Beszélj az érzéseidről, szándékaidról, terveidről.

Hallgass a belső hangodra és reagálj arra, ahogyan a többiek viszonyulnak hozzád. Támogatásban lesz részed és pozitív irányba fog változni az életed, ugyanakkor azzal kapcsolatban is változást fogsz tapasztalni, hogy kivel töltöd az időd legnagyobb részét. Értékeld azokat az információkat, amelyeket függőben lévő pénzügyi, jogi vagy orvosi ügyeidhez kapcsolódóan szerzel. Légy határozott és túl fogsz jutni a nehézségeken – írja a Tudásfája.

Facebook Hozzászólások

Hirdetéskrek figyeljen, Nyilas rettegjen, de Oroszlánt is veszteség éri! A többi jegy ugyancsak számíthat meglepetésekre (1. oldal)
error: Content is protected !!