Hirdetés

Dobozok között él, egy félig üres házban. Bútorai már nincsenek, azt elvitte a végrehajtó. Bíró Icát egy tizenhárom évvel ezelőtt, svájci frankban felvett kölcsön taszította ebbe a borzasztóan nehéz élethelyzetbe.

Bíró Icának mostanában nincsenek jó napjai. Az imádott kiskutyái panzióban laknak, mert rosszul viselnék otthona tábori körülményeit, hiszen dobozokból öltözik, beadványokat ír. Az or­szág legelső fitneszoktatója és életmód-tanácsadója tizenhárom éve hadakozik a bankokkal és a végrehajtóval, és bármennyire is úgy tűnik, hogy vesztésre áll, a végsőkig harcol az igazáért. A Bors információi szerint Ica laká­sát nyáron a végrehajtók kipakolták, és hamarosan a házából is mennie kell, ezért kerestük meg a hírességet, akitől arról érdeklődtünk, hogy jelen pillanatban hogy áll az ügye.


Hirdetés


– Először is szeretném leszögezni, hogy engem senki se sajnáljon! Nem panaszkodom, té­nyeket közlök: tizenhárom évvel ezelőtt felvettem egy több tízmilliós hitelt, abból vettem két leromlott állapotú ingatlant – kezdi Bíró Ica. – Ezekben ren­deztem be a szépségklubomat, illetve ez lett volna a jövőm biztosítéka is, hi­szen nyug­díj­ra nem számíthatok. Megfontoltan döntöttem, tisztességesen fizettem a törlesztőrészletet, ami egyik napról a másikra a duplájára nőtt. Vállalhatatlanul magas lett, nem tudtam fizetni. Megpróbáltam kiadni, eladni az egyik ingatlant, hogy ki tudjak keveredni az adósságból, de nem sikerült, és ezzel egyre csak romlott a helyzet. A bank egy idő után eladta a tartozásomat egy faktor cégnek, ahol első körben a duplájára nőtt a hitelem összege, mostanra a háromszorosával tartozom annak, amit felvettem úgy, hogy közben az eredeti adósság közel felét kifizettem – ma­gyarázza a fitneszlady, majd folytatja. – Ne mondja nekem senki, hogy ez normális és törvényes!

Majd azt is elmeséli, hogy milyen filmbe illő drámai pillanatokon van túl.

otpercpiheno.hu
Facebook Hozzászólások

HirdetésBÍRÓ ICA HÁZÁT VISZI A VÉGREHAJTÓ! A SVÁJCI FRANK HITEL TETTE HAJLÉKTALANNÁ ICÁT!
error: Content is protected !!