Hirdetés

 

tv2

“Együtt harcoltunk meg ezért a babáért.”

Óriásit fordult az utóbbi években a Viszkis rabló, Ambrus Attila élete. A TV2 Ázsia Expressz műsorának sztárja nem titkolja, hogy immár öt éve él boldog szerelemben kedvesével. Eddig még soha nem mutatta meg, ki az a hölgy, aki örök hűséget fogadott neki, és aki most teljesíti a vágyát, megajándékozza egy gyermekkel.

Hirdetés

Szabadulását követően még voltak kétségei: talál-e olyan nőt, aki el tuja fogadni a múltja ellenére, és akiben megbízhat, épp ezért nagyon félénken közelített a gyengébbik nemhez. Talán ez volt az oka annak, hogy nem ő kezdett udvarolni, hanem Réka szólította meg őt. Az ismerkedést megkönnyítette, hogy az ő vezetékneve is Ambrus, régebben sokan meg is kérdezték, nem rokona-e a Viszkisnek.

Az ismerkedésből szerelem lett, majd felmerült a családalapítás gondolata is, de kiderült: nincs sok esély rá, hogy természetes úton lehessen gyermekük. Az első kisebb sokk után nem adták fel, és a lombik-program segített, amit egyikük sem „kezelt” görcsösen.

„Nekünk az volt a legfontosabb, hogy gyerekünk lehessen, az, hogy ezért mekkora árat kell fizetnünk, nem volt kérdés. Sok nő elköveti azt a hibát, hogy nem mer beszélni az egészségügyi gondjairól, pedig nekem megmondta a háziorvosom is, hogy sajnos, mostanában generációs probléma a meddőség – meséli Réka a Bestmagazinnak. – Próbálkoztam alternatív gyógymódokkal, elmentem gyógyfürdőbe, de sajnos a fizikai problémámra az nem jelentett megoldást. A lelkemnek viszont nagyon jót tett a kikapcsolódás, ráhangolódás a lombikprogramra. Abban biztos voltam, hogy nem szeretném ezt görcsösen kezelni.”

A lombikprogram természetéből adódóan pontosan tudták, melyik az a nap, amikor a terhességi tesztet először meg kell csinálni, és Réka azt is elárulja, valójában ő már előtte tudta, hogy új élet növekszik a szíve alatt.

Réka a terhességének korai szakaszában jár, de már szépen gömbölyödik a pocakja.

„Együtt harcoltunk meg ezért a babáért, együtt leszünk a szülőszobán is.” -mondja a Attila, aki apás szülésre készül és egy üveg Viszkit is bevisz majd a szülőszobába.”

AMBRUS ATTILA NAGYON BOLDOG/ FOTÓ: RAS-ARCHÍVUM
blikkruzs
Facebook Hozzászólások

HirdetésGólyahír! 50 évesen első gyermekét várja a TV2 sztárja
error: Content is protected !!