Hirdetés

Szinetár Dóra komoly döntést hozott a karrierjével kapcsolatosan: a kis Benjamin kedvéért egy időre lemondta szerepeit.

Az Operettszínház keddi sajtótájékoztatóján kiderült, hogy Szinetár Dóra csupán havi egy-két alkalommal játszik majd az Ének az esőben című darabban. Dóra a Bors megkeresésére elmondta, döntését nem befolyásolta Benjamin Down-szindrómás betegsége: „Benji csodálatos kisfiú, mindenki el van ájulva tőle, hogy milyen szépen fejlődik.

 

Hirdetés

Vannak fejlődési szakaszok, amelyekben a korát is meghazudtolóan előre jár, végtelenül ügyes, értelmes és okos. Nincs szüksége több törődésre és odafigyelésre, mint egy vele egykorú babának. Nem az ő fejlődése az oka annak, hogy még itthon maradok, nincs extrán igénye rám.”
A színésznő azért döntött úgy, hogy hosszabb ideig marad gyesen, mert szeretné kiélvezni minden pillanatát az anyaságnak, hiszen első két gyermeke, Marci és Zorka után is ugyanígy tett. „Nem azért szültem negyvenévesen, hogy aztán azonnal visszaálljak a színpadra” – mondta a művésznő.

 

Szinetár Dóra döntését az Operettszínház is támogatja. A teátrum igazgatója, Lőrinczy György azt mondta: „A Budapesti Operettszínház nagy szeretettel várja vissza Dórit, de a kismamára bízza, mikor szeretne visszatérni. Fo­lyamatosan egyeztetésben va­gyunk, idén új premierje nem lesz a színházban, de ha vissza szeretné venni a korábban játszott szerepeit, szívesen várjuk. A legfontosabb azonban az, hogy Dóri minden percét kiélvezze az anyaságnak.”

otpercpiheno.hu

Facebook Hozzászólások

HirdetésMore from my site

SZINETÁR DÓRA MOST BEJELENTETTE GYERMEKÉT IS ÉRINTŐ FÁJDALMAS DÖNTÉSÉT. NINCS VISSZAÚT!
error: Content is protected !!