Hirdetés

A közkedvelt díva meg­hök­kentő tör­té­ne­tet me­sélt.

 

Szaunába zárta édesanyja Keresztes Ildikót.A meghökkentő módszerre azért volt szükség, mert az akkor tizenéves énekesnő tornászként nem hízhatott. Éva néni pedig ezt látta a leggyorsabb és leghatékonyabb eljárásnak.

Régi történet, de ha kellene, most is ugyanúgy megcsinálnám, mint akkor.

Hirdetés

“Más ember talán nem ehhez a módszerhez folyamodott volna, de én alkalmaztam ezt, és bezártam oda, persze kintről őriztem és mosolyogtam rá. Ezt verseny előtt meg kellett csinálni, hogy a mérlegelésnél ne legyen probléma. A ritmikus gimnasztikához a megfelelő állóképesség mellett a súlyát is tartania kellett, hogy ne hízzon el, és ezért muszáj volt néha meghúzni a határt, mert nagyon szerette a pociját. Mikor kiengedtem, fellélegezhetett, de enni nem kapott” – mondta el a mama a TV2 Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorában, majd az énekesnő vette át a szót.

„Ugye a verseny előtt gyorsan le kellett fogyni. Akkoriban nem volt olyan a városban, hogy szauna. Egy helyen volt csak, a nagy sportcsarnokban, de külön városi engedély kellett, hogy oda a válogatott focistákon kívül bemehessen földi halandó. Azt, hogy milyen egy szauna, nem tudtam.”

Bementem és sokkot kaptam, hogy mi lehet ez, de anyu vitt, mert muszáj volt. Közben kiüvöltöttem neki: Te nem is vagy anya! Te meg akarsz ölni

– mesélte a vicces esetet Ildikó.

Facebook Hozzászólások

HirdetésÜvöl­tött a megrázkódtatástól Ke­resz­tes Il­dikó: durva, ami vele tör­tént
error: Content is protected !!