Hirdetés

Bármikor megszülethet az első gyermekük, Kulcsár Edináék most megmutatták leendő otthonukat is.

Álomotthon, álomélet

A napokban már Edina megosztott egy videót, ami letarolta a netet: titokban vette videóra, hogy reagál szerelme, amikor megtudja, hogy édesapa lesz. A kandikamerás mozi hatalmas siker lett a rajongók között, de máris is az újabb, sokak kíváncsiságát felkeltő kisfilm. Edina és Csuti egy ház építésébe fogott hónapokkal ezelőtt, és a jelek szerint már nem is lehet sok hátra, hogy elkészüljön az otthonuk. A TV2 Szépítők című műsorában meg is mutatták az állapotát és előkerültek a látványtervek is. A kis Medoxnak aranyélete lesz!

Hirdetés

Edináék megmutatták készülő otthonukat

Íme a látványtervek

A lehető legnagyobb kertet szerették volna a gyermeküknek, ezért döntött úgy Edina és Csuti, hogy egy kétszintes házat építenek, így kisebb alapterületűben gondolkozhattak. Előkerültek a ház látványtervei is, amelyekből az derül ki, hogy egy hatalmas terasz, és erkély is a része lesz az állomotthonnak. Az biztos, hogy egy gyermekes család számára mindkettő ajándék.

  • Dupla gardrób

    A filmben elmesélték, hogy a házukban is amerikai konyhájuk lesz. A szomszédokban egyszintes házak épület, ők mégis emeleteset szerettek volna. A kertbe természetesen szeretnének majd sportolási lehetőségeket, és téliesített teraszt. De két gardróbjuk lesz Edina kérésére, mert mindketten szeretnek öltözködni. Csak Medox ki ne túrja majd őket!

    femcafe

Facebook Hozzászólások

HirdetésÁlomotthon! Megmutatta épülő luxusházát Kulcsár Edina és Csuti!
error: Content is protected !!