Hirdetés

Közel 2 éves jogi huzavona után végre papíron is különváltak Sarka Kata és Hajdú Péter útjai – írja a Story magazin. A rendelkezésre álló információk alapján a gyermekek elhelyezését illetően könnyen dűlőre jutott a sztárpár; a hatalmas vagyon elosztásáról viszont sokáig ment az egyezkedés. Hiába kötöttek ugyanis házassági szerződést, Sarka Kata azt semmisnek nyilvánította. Így, szerény számítások szerint is több száz milliós vagyonon sorsáról kellett megállapodniuk.


Ott a hatalmas, több száz négyzetméteres törökbálinti ház, amely ingatlanosok szerint körülbelül 300 millió forintot érhet. A saját étterem is több tízmilliót kóstál, a felette található irodák és ingatlanok szintén. De volt a párnak nyaralója a Balatonon, és akkor luxusyachtjukról, vagy épp a szépségverseny licencjogáról, egyéb közös üzleti vállalkozásaikról – például a sörfesztivál – még nem is beszéltünk. Mivel minderről nem a házassági szerződésben foglaltak döntöttek, így vélhetően, a törvény szerint a közösen szerzett javak felére tarthatott igényt Sarka Kata.
Habár a Sarka-Hajdú házaspár válási ügyében a hírek szerint nem a korábban megkötött házassági szerződés volt mérvadó, mindazonáltal az ilyen és ehhez hasonló ügyek békés és zökkenőmentes intézésére ez ma a legjobb jogi lehetőség Magyarországon. Persze tény, hogy sokak úgy vélik, hogy a papírozás jókora bizalmatlanságot jelent a másik fél iránt, de ez korántsem törvényszerű. Sőt, korunk jövedelmi és vagyoni viszonyai igenis szükségessé tették a házassági szerződés jogintézményének létrejöttét.
otpercpiheno.hu
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

HirdetésSENKI SEM TUDJA, HOGY ELVÁLT A HAJDÚ HÁZASPÁR. KIDERÜLT MEKKORA ELKÉPESZTŐ VAGYONON OSZTOZNAK!
error: Content is protected !!