Hirdetés

Elvileg mind a 48 hely betelt, pedig nemrégiben még 11 szék várt fizető vendégre Gáspár Bea (44) első borvacsoráján, amelyet egy belvárosi látványkonyhában rendeznek október 20-án. A belépő 16 ezer forint, jóllehet ebben nemcsak az ötfogásos vacsora, de a bor- és üdítőfogyasztás is benne van.

– Azért szabadultak fel helyek, mert nyolc nap elteltével törölte a rendszer azokat a foglalásokat, amelyeknél elmaradt az átutalás, ám azóta újra telt ház van – válaszolta megkeresésünkre a Konyhafőnök VIP tavalyi győztese.

Győzike (44) konyhaművész feleségének friss internetes honlapja, a beakonyhaja.hu is arról árulkodik, hogy a kétgyermekes anyuka magabiztosan lépett be az egyéni vállalkozók világába.

Hirdetés

– Ez az első vállalkozásom, és alig várom, hogy beinduljon – áradozott Bea, aki a logót is maga tervezte. – Tudom, ráfizetek az első vacsorára, de ez legyen a legnagyobb problémám. Már 50 ezer forint adóelőleget is befizettem, valamint legalább 100 ezer lesz a benzinköltségem, annyiszor kell emiatt Salgótarjánból Pestre jönnöm. A férjem és a két lányom is ingyen dolgozik majd, mert csak két felszolgálót tudok fizetni.

A 48 férőhelyből és a 15 900 forintos részvételi díjból nem nehéz kiszámolni, hogy 763 200 forint lehet Bea első borvacsorájának bruttó bevétele.

– Ebből 300 ezret számolok az alapanyagokra, amiben még nincs benne az üdítő, és azt sem tudom, hány kiló lesz majd a 60 kacsacomb, mert a meghívott médiások miatt 60 adagot főzök, nem 48-at. A Király utcában látványkonyhát bérelni sem olcsó mulatság, de legalább a borral szerencsém volt. Kiváló minőséget kapok kedvező áron – részletezte Gáspár Bea, akinek nincs támogatója.

– Félmillió forint körül lehet a Király utcai Central Passage látványkonyhájának egy napi bérleti díja, főleg szombatra, de ha hosszabb távú szerződést kötöttek, lehet, hogy 400 alatt megálltak – érzékeltette a nagyságrendet egy neve elhallgatását kérő szakértő.

Így nem nehéz kiszámolni, ráfizetéssel indul Gáspár Bea vállalkozása, de a 15 900 forintos borvacsorát már novemberre és decemberre is meghirdette, bár ezeknél a helyszín még nincs megjelölve.

otpercpiheno.hu

Facebook Hozzászólások

HirdetésNAGY BUKÁS BEA ASSZONY ÉTTERME. ITT BUKIK MEG A DOLOG:
error: Content is protected !!