Hirdetés

A 2018-as év úgy tűnik, nem mindenki számára túl szerencsés, van 4 csillagjegy ugyanis, akik minden bizonnyal egyedülállóak lesznek az év végéig. Ha te is ezek közé tartozol, számíthatsz rá, hogy a párod el fog hagyni!

Ikrek

Bár megpróbálod figyelmen kívül hagyni a párkapcsolati problémáidat, az életed nem lesz könnyebb, sőt. A problémák nem oldódnak meg maguktól, és az, ha a fejed a homokba dugod, csak ront a helyzeten, feszültséget, és sok veszekedést szül. Végül a pároddal közösen döntötök úgy, hogy itt az ideje végetvetni ennek a toxikus kapcsolatnak.

Oroszlán

Számos kísértést tartogatott számodra a nyár, és mivel nem tudtál ellenállni a reflektorfénynek, így meg is lesz a következménye. A párod nem szívesen nézi, hogy mennyi új közeli ismerősöd lett, akik ráadásul mind férfiak. Úgy dönt, hogy ő ezt nem csinálja tovább, jobbnak látja, ha szabadjára enged.

Skorpió

Állandó féltékenység gyötör, és arra gyanakszol, hogy a párod nem őszinte. Mivel nem tudsz megbízni benne, folyton gyanúsítgatod, óriási feszültségben élsz, ezért megszületik benned az elhatározás, hogy talán jobb lesz, ha külön utakon mentek tovább.

Hirdetés

Nyilas

Egy nagyon boldog időszaka volt az életednek ez a nyár, de tudod, hogy minden ősszel változás vár rád. Feszült lesz a hangulat a párkapcsolatodban, és úgy tűnik, hogy partnered titkol valamit előled. Gyanakvásod ősz vége felé beigazolódik, egy harmadik személy miatt lesz vége a kapcsolatotoknak.

tudasfaja.com

Facebook Hozzászólások

Hirdetés4 női csillagjegy, akit el fognak hagyni még ebben az évben!
error: Content is protected !!