Hirdetés

Minden csillagjegy rendelkezik intelligenciával, de némelyek hajlamosabbak arra, hogy jobban mutassák is tudásukat. A cikkben elolvashatod, hogy melyek a legtalpraesettebb csillagjegyek!

1. Ikrek

Rndkívüli a felfogóképessége, a memóriája és a gyorsasága. Nagyon kíváncsi típus, minden érdekli a világban, állandóan nyitva vannak az antennái. Ami érdekli, azt meg is akarja tanulni, és az a következő lépés, hogy gyorsan begyűjti a vele kapcsolatos információkat. Okos, és taplraesett.

2. Szűz

Mindig a miértet keresi, a dolgok összerakásának módját. Gondolkodása logikán alapul, mindig praktikus megoldásokat választ. Előre megtervezi a dolgokat, és csak abban hisz, amit ő a saját két kezével meg tud tenni. Mivel nagyon intelligens, sikerek övezik az életét.

3. Vízöntő

Vagy nagyon okos, vagy nagyon buta. Attól függ, hogy mennyire kívül vagy saját magán belül keresi a válaszokat. Nem ismer korlátokat, úgy gondolja, hogy az életben mindent el lehet érni, csak oda kell állni teljes szívvel és lélekkel a dolgok mellé. Egy veleszületett látnok, mindig megtalálja a helyes utat.

Hirdetés

4. Bak

Inkább praktikus, mint elméleti, de jövőbe lát, és a struktúrák nagy átlátója. Nagyon logikus gondolkodása van, számára a ráció a világ mozgatórugója. Csak az ésszerű gondolkodás, és a tudomány adhat választ a történésekre.

5. Skorpió

Egy igen rejtélyes személyiség, és sokkal kevesebbet mutat magából, mint, amilyen ő valójában. Kiismerhetetlen, de sikeres, és határozott személy. Általában remek meglátásai vannak, de nem annyira elméleti, inkább érzelmi alapon gondolkozik.

6. Nyilas

A világ minden történésre szeretne magyarázatot kapni. Ha egy szóval kellene jellemezni, akkor az a “miért?” lenne, küldetése az, hogy mindennek megtudja az okát. Azért csak hatodik, mert nem túl eredeti, hajlamos az utánzásra. Észjárása gyors, az vitathatatlan.

7. Halak

Igen különleges intuícióval, és intelligenciával rendelkezik, mindenre ráérez, és okosan alakítja a dolgokat. A szeretet táplálja az egész életét, igen gazdag képzelőerővel rendelkezik, ez olykor zavarja a racionális gondolkodásban. Inkább művészi, mint eszes.

8. Bika

Részletesen megfigyeli mindent, és magában elemzi a dolgokat, és csak akkor vág bele, ha már minden kockázatot figyelembe vett. Tanulékony, nagyon sok információval rendelkezik, ezért szinte soha nem veszít az életben. A Bika nem buta, de nagyon lassú, ezért a nyolcadik hely.

9. Mérleg

Diplomatikus, kreatív, és könnyen feltalálja magát bármilyen helyzetben. Számára nem létezik lehetetlen, logikus észjárása van. A tökéletességet keresi, ha ez a külsőségekben leragad, nem annyira okos, de ha a műveltségben, akkor nagyon intelligenssé válik.

10. Kos

Az összes csillagjegy közül, a Kos az, aki a leginkább rajong az új dolgokért, és mindig szüksége van egy kis kihívásra, kalandra. Nagyon erős intuíciós képességgel rendelkezik, és bár úgy tűnik, hogy néha túlságosan vakmerő, nem kell félteni, hiszen minden helyzetben feltalálja magát. Minden helyzetből jól jön ki, ehhez is külön tehetsége van. A Kos nem buta, de nem fecséreli az idejét elméleti dolgokra, inkább cselekszik.

11. Rák

Elsősorban az érzelmek vezérlik, nem nagyon hisz a racionális gondolkodásban. Ha elérkezik a spirituális fejlődés ideje, akkor megnyílnak a lehetőségek, és bármilyen akadályt képes legyőzni az életben. Nem buta, de az érzelmek jobban érdeklik, ezért nincs türelme a tudományokhoz.

12. Oroszlán

Számára nem léteznek akadályok az életben, tele van mindig energiával, és állandó fejlődés az élete. Soha nem fárad el, ha a szeme előtt lebeg a cél, akkor képes minden tudását bevetni a siker érdekében. Ha a tudományokban akar előretörni, nagyon intelligens lesz, de megesik, hogy más irányok jobban érdeklik. Elég naív, minden dicséretet elhisz.

.

Facebook Hozzászólások

HirdetésEz a csillagjegyek sorrendje intelligencia alapján
error: Content is protected !!