Hirdetés

 

Niki és Gáspár Laci Fotó: Blikk

NIKI ÉS GÁSPÁR LACI FOTÓ: BLIKK

Senki sem sejtette.

Hirdetés

A Nyerő Párosban egymás után két kőkemény feladat következett. A férfiak a teljesen sötét szobában versenyeztek, melyik tud hamarabb megetetni egy sünt és melyikük öltözik fel a leggyorsabban úgy, hogy semmit sem lát. A műsorvezető majd meg fulladt a nevetéstől, de végül Laci, Tomi és Fecsó is teljesített. A legjobb ebben a számban Fecsó lett.

Aztán jött a lányok zombis, lövöldözős, kulcsos, kiszabadítós megmérettetése. Ezt váratlanul egy jó kulcsválasztással Dóri nyerte. A kemény próbák után Gáspár Laciék ketteseben érkeztek vissza lakhelyükre, ekkor még nem tudták, milyen eredményt értek el. Kiderült Lacinak el kell hagyni a házat, egy koncertet nem tudott más időpontra tenni ezért pár órára otthagyta Nikit, hogy teljesíthesse vállalását.

A másik két pár később ért vissza házba és akkor szembesültek azzal, hogy Laci elment. meglepődtek, de megnyugodtak,amikor kiderült, hogy hamarosan visszatér. Így aztán ők öten bontották fel a egy borítékot, amiben minden aznapi eredmény benne volt. Vivi kiborult, hogy nem ő teljesítette a legjobban a lányok feladatát, Niki pedig meglepődött, hogy az okos tétek miatta éppen ők állnak a legjobban az utolsó megmérettetés előtt. Amikor Laci visszatért a házba ezzel a remek hírre fogadta kedvese. Így Niki és Laci áll a legkedvezőbb pozícióban, csak egy picivel, de ők vezetnek a Nyerő Páros játékában.

blikkruzs

Facebook Hozzászólások

HirdetésAdás közben lépett ki Gáspár Laci. Otthagyta párját, bármilyen nehéz is volt
error: Content is protected !!