Hirdetés

Ezt hozza a jövő hét a szerelemben

Kos:
III.21. – IV. 20.

Talán sikerül kivédened, hogy a munkádban levő afférokat ne szerelmedre, régen együtt élt párodra terheld, ne ő kapja meg a benned levő robbanni vágyó feszültségeket. Ebben neki is nagy része van, hisz végtelen szeretettel figyel rád. Ágyba viszi neked a reggelit, ha még ott talál, s nem valahol, valamivel próbálod a benned levő feszültségeket kivezetni – jó esetben egy kiadós sporttal. Ha keresésben vagy, szabadságvágyad még mindig akkora, hogy inkább a gyorsan jövő, gyorsan menő kapcsolatok a vonzóak.

 

Bika:
IV.21. – V.20.

Könnyen találhat meg egy munkahelyi szerelem, aminek nem tudsz ellenállni. Ne is akarj! Már csak azért sem, mert tele van a szíved érzelemmel, vágyakozással, fészekrakó gondolatokkal. Kedvességed nem csak mosolyodban bújik meg, mely most is, mint mindig ellenállhatatlan, de szavaidból is sugárzik. Szépen fogalmazol, diplomatikusan, mindenki lelkére vigyázva, ami vonzóvá tesz – nem is akarnak elmenni hódolóid. Régen együtt élt párodra vigyázz, ne akard bezárni, hisz az az út nem vezet sehova!

Hirdetés

 

Ikrek:
V.21. – VI.21.

Csacsogsz, mosolyogsz, szép és divatos vagy, nincs, aki ellenálljon neked. Zavar, ha hódolóid túl erőszakosak és türelmetlenek, s ha nem érzékelik diplomatikus figyelmeztetéseid, ki tudják hozni határozott oldalad is. Vigyázz, ne ess túlzásba, a nemet is meg lehet fogalmazni szépen, mégis határozottan! Most nagyon vonz az elegancia, talán mozdulataid, szavaid is méltóságteljesebbek, mint máskor – be is vonzod azokat a partnereket, akik ezt tudják nyújtani, akik ebben a világban élnek.

 

Rák:
VI.22. – VII.22.

Teljes béke és harmónia van benned, ami persze a szerelmi életedre is kihat. Ragyogsz, áradsz, kedves és mosolygós vagy. Igaz, nálad soha nem tart semmi sem örökké, érzelmi hullámzásaidra most is számíthatsz. Félned még sem kell, hódolóid úgy sem hagynak békén – nagyon fontos és jó beszélgetések alakulhatnak ki köztetek. Könnyen találhatsz párra különleges helyzetekben is – pl. vásárlás közben egy-két szót váltva, telefonszámot cserélve a melletted állóval. Régen együtt élt pároddal is teljes a harmónia.

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

Ha nem kötözködsz szerelmeddel, vagy akit épp szeretnél megszerezni – eléred vágyaid. Kritikus hangulatod, mely nem csak mások, de magad felé is irányul, akadályokat teremt – ne kategorizálj, ne keresd a kákán is a csomót! Már csak azért sem, mert szíved mélyén nagyon vágysz egy kis kényeztetésre! Vidd párodnak ágyba a reggelit, s biztos lehetsz benne, hogy lesz rá reagálás! Régen együtt élt társaddal – egy – két vitát leszámítva – teljes összhangban vagy, inspiráljátok egymást.

 

Szűz:
VIII.24. – IX.23.

Tele lehet váratlan fordulatokkal szerelmi életed, melyet persze te teremtesz mostani egész különleges viselkedéseddel, nagy változásoddal. Feltűnően nyitott vagy a világra! Talán járod a boltokat, megtalálva a nagyon ízléses és divatos holmikat, jelezve mindenki felé, hogy „vagy, létezel, lássanak, te is szerelemre születtél”. A titkokat is bevonzhatod, mely hozza a maga izgalmait – amiket máskor gondosan kerülnél, most nem, talán még teszel is értük. A túlzásokra vigyázz, a végére el ne szédülj!

 

Mérleg:
IX.24. – X.23.

Nem hagynak hódolóid – leveszel mindenkit a lábáról kedves, édes csacsogásoddal, mosolyoddal. Nem is tudsz egyhelyben megülni – vásárolgatni mész, mozgatod a körülötted levőket, szerelmedet, párodat. A türelmetlenséged azonban akadályozhatja a sikereket, próbáld magadból kisportolni a felgyülemlett feszültségeket! Ez még fontosabb, ha már régebb óta együtt élsz pároddal, akivel így el tudjátok kerülni az értelmetlen és fölösleges vitákat, ütközéseket.

Skorpió:
X.24. – XI.22.

Boldog vagy szerelmeddel. Egy rózsaszín felhőben lebegtek talán, ami tele van lágysággal, zenével, áradással, művészetekkel. Akár közösen alkothattok is, egymást mindenben nagyon inspiráljátok. Ha még keresésben vagy, kérd angyalaidat, akik hozzák vágyaidat! Régen együtt élt pároddal viták színesíthetik napjaitokat. Vigyázzatok, hogy ezeket kövesse ölelés, ami most nem esik nehezedre, hisz a végtelen szeretet is benned van. Kritikusságodra figyelj, a problémák hátterében meglehet, az húzódik meg!

 

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

Ne ess túlzásokba, ne költs fölöslegesen sok pénzt se magadra, se kiválasztottadra – azzal más képet festesz, a valóságot eltakarod! A divatos, elegáns ruhák, ékszerek, a gazdag étterem színfalai nem engedik meglátni a lényeget, a benned levő csodákat! Legyél csak egyszerű, add önmagad – most angyali szeretet van benned, s valójában mindenki erre vágyik! A kritikusságod akadályokat képezhet, arra figyelned kell – főleg régen együtt élt pároddal kapcsolatban.

 

Bak:
XII.22. – I.20.

Talán még távoli tájon vagy szerelmeddel, ahol az érzések másképp bontakoznak ki, mélységet kapnak. Ugyanez itthonra is érvényes, bár másképp – előző életekből jövő, különleges, akár titokzatos, de mindenképpen pozitív történésekkel találkozhattok. Ha még keresésben vagy, megláthatsz valakit, akivel érzed, hogy már ezer éve ismeritek egymást, holott ebben az életben még sose láttad. Régen együtt élt pároddal teljes a harmónia, figyeltek egymásra, akár fel is lobbanthat a régi láng.

 

Vízöntő:
I.21. – II.20.

Az iskolapadban, tanulmányaid során, egy utazás alatt, netán egy joggal kapcsolatos dolog megbeszélése által találhatsz rá a nagy „Ő”-re, akit mintha ezer éve ismernél. Nem csoda, hisz előző éltekből érkező történések most átszínezik napjaidat – érdemes befelé fordulnod, belső hangodra hallgatnod! Régen együtt élt pároddal harmóniában szépítitek otthonotokat, amihez nagyban hozzájárul a most benned levő bölcs nyugalom – jó veled lenni, hisz meg tudsz állni, le tudsz ülni.

 

Halak:
II.21. – III.20.

Szerelmes hangulatod már messziről látszik, még az idegenek is észreveszik a föld felett való lebegésed, boldogságod. Teljes összhangban vagy szerelmeddel, ugyanazt akarjátok – ha mégsem, akkor épp jól kiegészítitek egymást. Ha még keresésben vagy, csak erőt kell adnod álmaidnak, ki kell mondanod, le kell írnod, s hozzák épp úgy, ahogy te szeretnéd. Régen együtt élt párodat nyugtasd meg, ha aggódna a körülötted levő hódolók miatt, s te se féltsd őt, hisz az tönkre tudja tenni a bennetek levő csodát!

 

Facebook Hozzászólások

HirdetésA Rák árad, az Oroszlán kötözködik, és ez még nem minden…
error: Content is protected !!