Hirdetés

 

Muri Enikő /Fotó: Járai László

MURI ENIKŐ /FOTÓ: JÁRAI LÁSZLÓ

Mit szól ehhez a volt feleség? Muri Enikő már két hónapja boldog párkapcsolatban él Katinka exférjével.

Hirdetés

Story magazin számolt be arról, hogy az X-Faktor egykori énekesnője már két hónapja egy párt alkot Cseke Katinka volt férjével, Patonai Norberttel. A színházi bennfentesek úgy vélik: Muri Enikő valósággal kivirult, mióta az ismert táncossal van együtt, akivel együtt játszik az Experidance Táncegyüttes Cinderella (Hamupipőke) című mesemusiceljében.

A dolgot érdekessé teszi, hogy Muri Enikő és Cseke Katinka a TV2 Ázsiaexpressz című műsorában tavaly még külön csapatban versenyeztek. Arról, hogy miként éli meg Cseke Katinka, hogy exférje – akivel 10 évig élt házasságban és van egy közös lányuk – éppen Muri Enikő mellett talált rá a boldogságra, nem kívánt nyilatkozni.

Ám A Jóban Rosszban színésznője sosem tagadta, hogy nem dolgozta fel, hogy Patonai Norberttel zátonyra futott a kapcsolatuk.

– A volt férjemre még mindig haragszom. Nagyon jó apa, nagyon jó táncos, és irigylem tőle azt a nyugalmat, amivel megoldja a dolgokat. De pont ezt gyűlölöm is benne a legjobban. Ő egy csodálatos ember, de ezzel engem tönkretett – mondta korábban Cseke Katinka.

CSEKE KATINKA /FOTÓ: ISZA FERENC

blikk
Facebook Hozzászólások

HirdetésHoppá: Muri Enikő hónapok óta egy párt alkot Katinka exférjével
error: Content is protected !!