Hirdetés

A Ri­post meg­tudta: né­hány órá­val ez­előtt je­lent­ke­zett va­laki a rend­őr­sé­gen, hogy a so­rok­sári fu­tónő ügyé­ben val­lo­mást kíván tenni.

Vadonatúj információ került a Ripost birtokába: néhány órával ezelőtt jelentkezett valaki a rendőrségen, hogy beismerő vallomást kíván tenni, mert köze van a soroksári futónő öt évvel ezelőtti meggyilkolásához.

Mint arról a Bors korábban beszámolt, a gyilkossággal egy már korábban letartóztatott hajléktalant gyanúsítanak, aki azonban tagadja a bűnösségét. A 2013-ban letartóztatott férfi DNS-ét megtalálták a helyszínen, ám állítja, hogy csak segíteni akart a bajba jutott nőnek, így kerülhettek a tőle származó nyomok a helyszínre. Védekezését a rendőrök életszerűtlennek tartották, és őt gyanúsítják a brutális tettel.

NÉGY ÉVE TÖRTÉNT

Kardosné Gyurik Krisztinát 2013. szeptember 25-én este ölték meg kegyetlen módon, amikor a kora esti órákban soroksári otthonához közel futott.

A Ripost cikke szerint azonban néhány órával ezelőtt egy vidéki kapitányságon jelentkezett egy férfi, aki állítja, hogy köze van a gyilkossághoz, és beismerő vallomást akar tenni. A Ripost információi szerint a rendőrség meghallgatja, hogy kiderüljön: van-e alapja annak, amit állít, komolyan lehet-e venni beismerő vallomását.

Hirdetés

A tettesnek számos olyan részletről kell tudnia, amiről csak azok tudhatnak, akik jelen voltak, így ki fog derülni, valóban vannak-e információi a jelentkezőnek Kardosné Gyurik Krisztina meggyilkolásáról, vagy más okból akart a figyelem középpontjába kerülni.

bors

Facebook Hozzászólások

HirdetésFordulat a soroksári gyilkosságban: besétált egy férfi a rendőrségre, hogy vallomást tegyen
error: Content is protected !!