Hirdetés

A PROFI KOZMETIKUSOK IS SOKSZOR ALKALMAZZÁK A ZSELATINT, HOGY A BŐR PILLANATOK ALATT KISIMULJON, LÁGYABB LEGYEN ÉS A VÉRBŐSÉGET IS SERKENTI, CSAKHOGY AZ ÁLTALUK ÁRULT KOZMETIKAI SZEREK SOKKAL DRÁGÁBBAK, MINT AZ OTTHON KÉSZÍTETT PAKOLÁS. ITT VAN, HOGY TUDSZ RÁNCTALANÍTANI AZ EGYSZERŰ KONYHAI ZSELATIN SEGÍTSÉGÉVEL

Készíts házikrémet

Image result for gelatin face mask

1 kiskanál zselatint keverj össze fél kiskanál tiszta vízzel, egy fél teáskanál glicerinnel, 3 teáskalán mézzel, és egy kevés porrá őrölt kelmopirinel, ami nem más, mint szalicilsav. Keverd jól össze, majd helyezd a lábast egy nagy, vízzel megtöltött másik lábasba, és tedd a tűzhelyre. Addig forrald gőzön, míg összeáll a kence. Kevergetés közben hűtsd le. Minden este, lefekvés előtt 2 órával kend fel a krémet, majd 20 perc múlva töröld le. Ez egyhavi adag lesz, hűtőben eláll.

2. Ránctalanító pakolás

A zselatinos pakolástól a bőr feszes lesz, javítja a vérkeríngést, lágyítja, ragyogóvá varázsolja az arcbőrt. Egy kevés zselatinport keverj el annyi vízzel, hogy besűrűsödjön, majd kend az arcodra. Hagyd hatni 10 percig, majd mosd le langyos vízzel.

Hirdetés

3. BANÁN-ZSELATIN VIZES KRÉM

Keverj el két kiskanál forralt vizet egy teaáskanál zselatinnal, és hagyd besűrűsödni kicsit. Két kiskanál összenyomkodott banánt tegyél bele. Kend az arcodra 20 percre, majd mosd le meleg vízzel.

Facebook Hozzászólások

HirdetésEz a 100 forintos házikenőcs minden ráncdat letörli, jó, ha rádismernek majd:)
error: Content is protected !!