Hirdetés

Mit tett az arcával? Tina Turnert teljesen elcsúfította a plasztika

Az egykor gyönyörű rocknagyi már szinte felismerhetetlen.

A 80-as évek rockdívája volt

Férfiak és nők egyaránt megőrültek a tizenkétszeres Grammy-díjas és többszörös Golden Globe-díjas amerikai énekesnőért, Tina Turnerért. A Rock ‘n’ Roll Királynője több mint 50 éve folyamatosan jelen van a zenei életben, de filmszínészként is több alkalommal kipróbálta magát. Az idén 79. születésnapját ünneplő énekesnő jelenleg Zürich mellett, Küsnachtban él 16 évvel fiatalabb férjével, Erwin Bach német zenei menedzserrel.

Az egykor káprázatos szépségű énekesnő újabban annyira versenyt akar futni az idővel, hogy egyfolytában plasztikai kezelésekre jár. A botox teljesen megváltoztatta csinos arcvonásait, pedig ő valóban gyönyörűen öregedett.

Hirdetés

Számos híresség arca változott meg – legtöbbször nem jó irányba – a különböző plasztikai sebészeti beavatkozások miatt. Egyesek teljesen rászoknak a botoxra, ami azért nagyon veszélyes, mert a hatóanyag teljesen megbéníthatja az arcvonásokat és iszonyú fájdalommal is járhat. Tina Turner az utóbbi években beállt a plasztikafüggő celebek sorába, ami miatt lassan alig lehet ráismerni. A közeli barátok szerint az énekesnő azért harcol minden eszközzel az idő múlásával, mert tetszeni akar fiatal férjének.

Image result for tina turner instagram

Facebook Hozzászólások

HirdetésMit tett az arcával? Tina Turnert teljesen elcsúfította a plasztika
error: Content is protected !!