Hirdetés

A Mirror találta meg a Kidspoton megjelent történetet, amelyet egy anya mesélt el anélkül, hogy nyilvánosságra hozta volna kilétét. Az elbeszélés elején csak Belindaként nevezett nő házasságának történetét mesélte el a kezdeti boldog időktől a szörnyű felismerésig, miszerint élete éveken keresztül hazugságra épült.

A nő és leendő férje, Eddie egy társkereső-oldalon ismerkedett meg egymással, Belinda szerint gyorsan megtalálták a közös hangot, és egymásba szerettek. A férfi egy olajipari vállalatnál vállalt munkát, ahol sokat dolgozott kiküldetésben, a munkarendje szerint nyolc napot töltött otthonától távol, majd hat nap szabadságot kapott. A nő szerint kapcsolatuk elején ez semmilyen problémát nem okozott, ő türelmesen várta a férfit, aki később a férje is lett. Az otthon töltött hosszabb szabadidőt mindig úgy élték meg, mint egy szabadságot, a nő helyzete kicsit akkor romlott, amikor megszülettek az ikrek.

Két lánynak adott életet Belinda, aki a két csecsemővel kemény időszakot élt át, mivel férje ebben az időben is kénytelen volt két hétből nyolc napot távol tölteni. Bár a feleség nem tagadja, hogy Eddie maga szerette volna ezt az áldatlan állapotot felszámolni, de anyagi érdekeik erre nem adtak lehetőséget.

Hirdetés

Végül a keményebb időszak a lányok cseperedésével lezárult, Belinda ismét munkát vállalt, miközben folyamatosan úgy érezte, hogy szerelmük nem csorbult. Egészen egy váratlan, előre meg nem jósolható eseményig, amely mindent felforgatott.

Belinda egy nap egyedül volt otthon, olvasni akart, és megtetszett neki férje hálószobaszekrényén talált könyv. Amikor kinyitotta, egy gyerekrajzot talált benne, a következő felirattal:

Elsőre azt akarta hinni, hogy ez valaki más apák napi köszöntője, de érezte, hogy ezt nem hagyhatja annyiban. Azonban férje csak négy nap múlva tért haza. Belinda nem várt sokáig, és azonnal nekiszegezte a kérdést, hogy ki a képet készítő kisfiú. Eredetileg úgy érezte, hogy legrosszabb esetben is annyi derülhet ki, hogy a férjének egy korábbi kapcsolatából van egy fia, azonban az igazság letaglózta.

“Amikor felkeltem, nem gondoltam, hogy estére egyedülálló anya leszek” – mondta Belinda, akit lesújtott, hogy évekig hazugságban élt.

Eddie ugyanis nem hazudott tovább, és elárulta, hogy miközben egy másik városban dolgozik, egy másik családban él. Egy Natasha nevű nővel él évek óta, akivel van egy közös fiuk, ő Nate. Természetesen a lesújtott Belinda és férje útjai szétváltak, Eddie ezek után a másik nőhöz költözött. A cikk azzal zárul, hogy a megcsalt nő örömmel meséli, hogy megtalálta Natashát a neten, közölte vele az igazságot, így a legjobb tudomásuk szerint Eddie azóta két helyre fizet gyerektartást, és egyedül él.

bors

Facebook Hozzászólások

HirdetésAmikor felkeltem, nem gondoltam, hogy estére egyedülálló anya leszek – apák napi rajz buktatta le a férfi kettős életét
error: Content is protected !!