Hirdetés

Rengeteg ember szenved a világon a magas koleszterinszinttől, amely szívbetegségeket okozhat. Ezeket a problémákat általában gyógyszerekkel kezeltik, de a statinoknak egyre rosszabb a híre, érdemes a természetes utat járni.

A bazsalikom egy bokros évelő gyógynövény, amelyet gyakran termesztenek. Ez egy erős természetes antibiotikum, erős antioxidáns tulajdonságokkal, amelyek miatt a gyógynövények királyának nevezik.
Gyógyító fitonutriens tartalma elképesztő egészségügyi előnyökkel jár.
Ez a gyógynövény a meleg, trópusi éghajlatot szereti. A szakértők azt állítják, több, mint 60 fajtája van.
A legjobb hatást, akkorérhetjük el vele, ha friss. Magas K-vitamin tartalommal csökkenti a rossz koleszterin szintjét, és megakadályozza a vérrögök képződését. Ugyancsak magas a C-vitamin, antioxidáns, és béta-karotin tartalma is, amelyek megakadályozzák az ereket károsodásító szabad gyökök rombolását. Ezért ez a csodálatos gyógynövény megakadályozza a stroke, a szívroham, és az érelmeszesedés kialakulását.
Basil is gazdag forrása a kalciumnak, mangánnak, vasnak, káliumnak, valamint a DNS-védő flavonoidoknak.
Az ajánlott napi dózisa 2 evőkanál bazsalikom naponta. Ezek a legfontosabb egészségügyi előnyei:
-természetes antibiotikum
A bazsalikom magas antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik, erős antibiotikum. Keverjük össze a fokhagymával és fogyasszuk így influenzás időszakban, elkerül a fertőzés.
-Az ereket tisztítja
Ez a gyógynövény hatékonyan tisztítja a artériákat és leviszi az LDL-koleszterint.
-Erős antioxidáns
Megakadályozza, számos egészségügyi probléma kialakulását és véd a rákkeltő anyagoktól. Basil hatékonyan kezel számos más egészségügyi problémát, beleértve a hasmenést, szemölcsöket, a vesebajt, a székrekedést, a fejfájást, köhögést,

Hirdetés

Facebook Hozzászólások

HirdetésÍme a világ legerősebb antioxidánsa, ami gyorsabban leviszi a koleszterint bármilyen patika szernél
error: Content is protected !!