Hirdetés

Első nagy­kon­cert­jét adta Majka, ami­óta ki­tette a ze­ne­kar­ból ba­rát­ját, Cur­tist. A rap­per-mű­sor­ve­zető szem­mel lát­ha­tóan meg­bánta, hogy la­pátra tette volt ze­nész­tár­sát, ugyanis el­sírta magát a szín­pa­don.

Az egész országot meglepte augusztusban, amikor Majka a Szegedi Ifjúsági Napokon bejelentette, hogy a munkában és a magánéletben is végleg „szakít” Curtisszel, mert elege lett barátja drogproblémáiból.

Azóta a helyzet elmérgesedett a két rapper között, többször nyilvánosan üzengettek egymásnak. Curtis többször kifejtette, hogy nem bocsát meg Majkának, mert árulónak tartja, amiért kiteregette a szennyest. Mindennek ellenére Majka nem adja fel! Egy hónappal az eset után a nyárzáró nagykoncertjén sem bírta ki, hogy ne szóljon a régi cimborájához.

Hirdetés

A szombati buli úgy indult, akárcsak korábban bármikor egy átlagos Majka-Curtis buli, egyedül annyiban különbözött a koncert a megszokott formációtól, hogy a produkció neve már “Majka és a Ők”-re változott, Curtis helyett pedig a BSW rapcsapat lépett színpadra.

A show felénél Majkából kitört mindaz, ami a lelkét nyomja a „szakítás” kapcsán„Rengeteg minden történt ezen a nyáron, annyi, ami egy életre is elég nekem.

Van egy fickó, aki nyolc éven át volt a zenekar tagja, a társam, sőt a barátom. (…) Akármi is történt, mi ugyanúgy szeretjük azt a srácot

  majd megtörten az Ítélet helyett című slágerének utolsó négy, sokatmondó sorával üzent Curtisnek.

ripost

Facebook Hozzászólások

HirdetésMeg­tört Majka: meg­ható, amit Cur­tis­nek üzent
error: Content is protected !!