Hirdetés

Hónapok óta nem érkezett hír Pécsi Ildikó legendás focista férjéről, Szűcs Lajosról. Egyes információk szerint a műtéten átesett sportoló még mindig nem százszázalékos. Felesége reméli, hogy 50. házassági évfordulójukra teljesen meggyógyul.

Felőrölte az egészségét a Kossuth-díjas színésznőnek, hogy évek óta volt menyével pereskedik. Épp ezért alig várja, hogy férjével, Szűcs Lajossal hamarosan megünnepelhessék az ötvenedik házassági évfordulójukat. Az aranylagzi tervezgetése, a készülődés legalább elvonja a figyelmüket a jogi hercehurcáról. Ráadásul az év elején a 74 éves focista egy életmentő szívműtéten esett át, amelynek nagyon hosszú a lábadozási ideje. Egyes hírek szerint Pécsi Ildikó Édesjólajosa – ahogy a művésznő emlegeti – még mindig nincs jól. A Bors munkatársa a labdarúgóklasszis egészségéről érdeklődött.

– Küzdünk azért, hogy jobban legyen – mondta a Borsnak Pécsi Ildikó, majd reménykedve így folytatta. – Amerre csak járunk, óriási szeretet fogad bennünket mindenfelé. Rengeteg örömöt, szeretetet kapunk a rajongóinktól. Úton-útfélen simogatnak, megpuszilnak bennünket. Az én drága Édesjólajosom máig nagyon sportos, erős ember, rengeteget tesz azért, hogy minél jobban legyen. Mert mindkettőnknek nagyon-nagyon fontos ez az ötvenedik évforduló. Ennek a szépségét az én drága pici közönségem és az őt kedvelő megszámlálhatatlan sportszerető ember szeretete adja, akik szorítanak érte meg értem is. Ez az évforduló még inkább összekovácsol bennünket, és mindazokat, akik a nehéz időszakokban mellettünk voltak. Sokat segít az a szeretethullám, amit kaptunk tőlük, amit Lajosnak küldtek, hogy meggyógyuljon. És reméljük, hogy meg is fog.

Szűcs Lajosnak még ma is óriási a rajongótábora. A magyar válogatottban 1967 és 1973 között 37 alkalommal szerepelt és 2 gólt szerzett. Az 1968-as mexikói olimpia bajnoka, 1972-ben a müncheni olimpián ezüstérmes lett. A 60-as években nagyon sok női rajongója volt, de az ő szíve csak egyetlen nőért dobogott. A színésznő azt mondja, csak nevetett akkor, amikor a férje megkérte a kezét.

Hirdetés

– Amikor bemutattak minket egymásnak, egyből azt mondta, hogy legyek a felesége. Kinevettem, hiszen három évvel idősebb vagyok, nem gondoltam, hogy ebből lehet valami. Nem lett igazam, kitartóan, másfél évig udvarolt. A mexikói útja előtt bejött hozzám a színházba is. Volt egy súgónő, aki kártyát vetett. Azt mondta, hogy ettől a fiútól soha nem fogsz megszabadulni, ez a focista lesz a férjed.

bors
Facebook Hozzászólások

HirdetésPécsi Ildikó: Kűzdünk, hogy Lajosom jobban legyen
error: Content is protected !!