Hirdetés

Ked­den lett öt­ven­hat éves Ré­kasi Ká­roly, ám a szí­nész a sú­lyos bal­esete óta két napra is úgy te­kint, mint a saját szü­le­tés­nap­jára.

Súlyos motorbalesetének napja szinte már a második születésnapjának számít, ekkor is mindig hálát ad a sorsnak, hogy szerettei körében lehet.

– Mondhatjuk, én már két születésnapot ünneplek. Ezt a hivatalosat és a baleset napját, mert akkor ott, a fal mellett engem újra kellett éleszteni, a klinikai halál állapotában voltam – mondta Rékasi Károly. – Akkor valami újrakezdődött, Gerda szokta mondani, hogy újraszülettem. Nem tudom, hogy egyszer élünk-e, nem vagyok benne biztos, de ott és akkor új időszámítás kezdődött. Piszkosul jó érezni ezt a szeretetet és törődést, hálás vagyok a családomnak. Legfőképp talán Gerdának, aki végig mellettem állt, és az idei születésnapomat is csodálatossá tette

Hirdetés

– mondta a színész a Blikknek, aki a baleset előtt a születésnapján minden évben körbetekerte a Balatont, s annál a kilométerkőnél állt meg néhány percre, ahány éves volt. – Az az autós ezt is elvette tőlem, de ez már a múlt, ezzel a “nyomisággal”kilenc műtét után újra tekertem idén, csak most a Velencei tó körül.

Rékasiék két barátjukkal indultak útnak, ám a színésznek feltűnt, hogy kedvese mennyit telefonál. Mint kiderült, nagy meglepetést szervezett neki a születésnapjára.

– Amikor megjelent az édesanyám és a húgom előttem, a kerékpárút közepén, az fantasztikus érzés volt – vallotta be Rékasi Károly, akinek az édesanyja, Jolika is meghatódott. Nem csoda, sokat aggódott fiáért az elmúlt években, csodás élmény volt neki gyermekét újra biciklin látni. – Elsírta magát, amikor megpillantott. Ez volt a legnagyobb ajándék a világon, 76 évesen utazott oda a húgomékkal Jászberényből! A fiam, Zsigmond is ott volt a párjával, éreztem a törődést és a szeretetüket. Így jó 56 évesnek lenni!

ripost
Facebook Hozzászólások

HirdetésEzt kapta Rékasi Gerdától a születésnapjára: mindenki zokogott!
error: Content is protected !!