Hirdetés

Sok mindent átéltek már együtt, ilyen helyzetben azonban még sosem voltak: most Liptai Claudia megmondhatja ország-világ előtt, mi a véleménye exéről, Gesztesi Károlyról.

Közel ötven celeb áll a színpadon közös fotózásra készülve a TV2 őszi műsorrendjét bemutató sajtótájékoztatón, mégsincs ott mindenki.

Vannak igazolt hiányzók, például a Schobert család egy fontos munka miatt nem jött el, illetve sehol sem látni Gesztesi Károlyt, aki a kezdésnél még megvolt, és aki a Sztárban sztár most induló új évadának egyik szereplője lesz, a fináléra viszont már eltűnt. (Színházi próbára sietett.)

Kár, hiszen nagyon szerettük volna közösen lefotózni volt feleségével, Liptai Claudiával, akivel nagyon sok ideje nem jelentek meg együtt. Ráadásul, most azon túl is dolguk lesz egymással, hogy pózoljanak.

Hirdetés

A Sztárban sztár show-jában ők lesznek a különleges páros: olyan helyzetbe kerülnek majd élő adásba, amilyenben még sosem. És talán a szívük mélyén soha nem is szerettek volna…

Míg Liptai zsűritag lesz, Gesztesi Károly versenyezni fog. A szituáció már csak azért is pikáns, mert ha Claudia túl engedékeny lesz, mindenki azzal vádolja, hogy elfogult lánya édesapjával, ha túl szigorú, akkor azt vethetik a szemére, hogy elégtételt vesz valamilyen régi házastársi sérelemért.

Liptai szerint valamennyire tényleg meg van kötve a keze.

– Őszintén nagyon örülök, hogy Karcsi szerepet kapott a műsorban – mondja a Borsnak Claudia. – Ő fantasztikus tehetség, mindig is csodáltam ezért. Kivételes hangja van, és nagyon jó színész. Tökéletesen objektív nyilván nem tudok lenni, hiszen a műsorok után otthon vár rám egy félig-Gesztesi emberke, a lányunk, Panka, aki biztosan számon kérne, ha nagyon „megcibálnám” Karcsit, de amúgy is igyekszem igazságos lenni.

– Az említett okokból Karcsinak egy esélye van, tökéletesen jónak kell lennie – mondja nevetve Claudia, majd így folytatja: – Azt javasoltam egyébként neki, hogy ha teheti, minél többször mutassa meg magát női szerepben, mert az biztosan nagyon szórakoztató lesz, és ennek a műsornak valójában ez a lényege.

Gesztesi a je­lek szerint pontosan tudja, mire vállalkozik, hiszen ha valaki, hát ő tudja, mire számítson a csípős nyelvű mű­­sor­ve­ze­tőtől.

– Claudiával viszonylag régen elváltunk, és külön éljük az életünket. Természetesen – ahogy minden válás után – mindenki megfutotta a saját körét, megjárta a saját poklát, saját mennyországát. Ismerjük őt, elég vitriolos tud lenni, de én imádom az őszintéségét, imádtam mindig is hogy – most nem mondok példát – bárkivel, államfővel, miniszterrel úgy tud beszélni, mint Lajos bácsival…és velem is. Én biztos, hogy nem fogok megsértődni az őszinte véleménye miatt – mondja Gesztesi Károly.

FARKASSZEMET NÉZTEK

A nagy balhé kirobbanása óta először találkozott egymással Majka és Curtis. Mindkét előadó a TV2 műsorainak szereplője, így elkerülhetetlen volt, hogy összefussanak a sajtótájékoztatón. A fiúk meglehetősen feszültek voltak hétfőn délelőtt, kerülték is egymást, mindössze pár másodpercre kerültek olyan közel, hogy köszönjenek egymásnak: Majka és Curtis egy kimért fejbiccentéssel és egy tétova intéssel üdvözölte egymást, és már sietett is tovább.
bors
Facebook Hozzászólások

HirdetésLiptai kipakolt Gesztesiről: nem tett lakatot a szájára!
error: Content is protected !!