Hirdetés

 

Fogkő barna elmeszesedett anyag a fog felületén, a fogak romlását és ínygyulladást okoz. Az orvosok az állapították meg az ínygyulladás leggyakoribb okozója a fogkő. A leginkább látható tünete, ha fogmosás közben vérzik az ínyed. Az ínygyulladást meglehet előzni a megfelelő szájápolással.

Ebben a cikkben bemutatok egy egyszerű módszert, hogy hogyan tudod otthoni körülmények között eltávolítani a fogkövet. És képzeld csak el? Nem a szódabikarbónára gondolok!

Hirdetés

Sokan nem engedhetik meg maguknak a fogászati ​​ellátást, a magas árak miatt. Szerencsére van néhány házi recept, ami természetes összetevőket használ. Felhívom a figyelmed, hogy ez inkább egy megelőző intézkedés, és nem távolítja el olyan gyorsan a fogkövet, amilyen gyorsan a fogorvos képes rá.

 

Hozzávalók:

  • 40 g dióhéj
  • 1 csésze víz

Elkészítés:

Tedd egy edénybe a dióhéjat és önts hozzá egy csésze vizet, majd forrald 20 percig. Hagyd, a készítményt kihűlni. Miután lehűlt, áztasd a fogkeféd a folyadékban. Utána mosd meg a fogad úgy, hogy folyamatosan mártogasd a fogkeféd a főzetbe. Mosd a fogad 5 percig. Ismételd meg a kezelést 3 alkalommal naponta. 7-10 nap után a fogkő el fog tűnni.

Facebook Hozzászólások

HirdetésSzabadulj meg a fogkőtől egy egyszerű hatóanyag segítségével
error: Content is protected !!