Hirdetés

 

fotó: Youtube

A legnagyobb öröm a végén, mégiscsak a jószívű lányt érte!

Ez a gyönyörű történet megmutatja, hogy néha nem kell éveket várni, hogy a jótett helyében, velünk is jó dolgok történjenek!

Hirdetés

A 17 éves Daniel Down-szindrómában szenved, így neki különösen nehéz volt partnert találni a szalagavató bálra. Minden lány, akit megkérdezett, egyből nemet mondott. Pedig Daniel számára egy világot jelentette volna egy igen. Nagyon el szeretett volna menni.

Egyetlen lány volt, Kylie, aki hajlandó volt elmenni vele és a táncpartnere lenni. Nem csak hajlandó volt, hanem szívesen is csinálta, sőt, ami azt illeti, ő kérte meg Danielt, hogy menjenek együtt.

„Nem úgy gondolok a hátrányokkal élő emberekre, mintha mások lennének. Nekem normális emberek, tanulási nehézséggel.” – mondta Kylie.

Ez a jólelkű lány könnyekig hatotta Danielt, és végtelenül boldoggá tette, az álmát váltotta valóra. Még csak nem is sejtette, hogy a végén ő lesz a legjobban meglepve, és maga is sírni fog a boldogságtól.

FOTÓ: YOUTUBE

Az egyik televíziós csatorna egy luxus Rolls-Royce limuzint küldött nekik, hogy azzal menjenek a bálba.

FOTÓ: YOUTUBE

A következő meglepetés az volt, hogy útközben a legnívósabb étteremben álltak meg enni. Még az anyukák is sírtak, hogy egyébként ide sosem tudták volna elvinni a gyereküket.

FOTÓ: YOUTUBE

De ez nem minden! A bálon ünnepélyesen bejelentették, hogy a két család kap egy ingyen utat a Disney Landbe, mindenidők leghíresebb vidámparkjába.

A lány akkor fakadt sírva igazán, amikor kivezette a stáb, és megmutatták neki az ÚJ KOCSIJÁT! Daniel pedig az egész egyetemi éveit fedező ösztöndíjat kapott!

FOTÓ: YOUTUBE

blikkruzs
Facebook Hozzászólások

HirdetésEgy lány volt hajlandó táncolni a Down-kóros fiúval. Amit cserébe kapott, arra nincsenek szavak…
error: Content is protected !!