Hirdetés

Nem mindenki lesz magányos Karácsonykor.

Nagy őszi szerelmi horoszkóp - több csillagjegyre is szerelem várhat!

MÉRLEG (IX. 23 – X. 22.)

Ezekben a hetekben kell megbizonyosodnod arról, hogy egy klassz, erős, és ellenállhatatlan nő vagy. Igen, ehhez viszont túl kell élned egy fordulatos időszakot.

Hirdetés

A párkapcsolatodat egy kihívás elé állítja az élet. Ha ügyesen együttműködtök, akkor sikeresen át is vészelitek. Az ősz romantikus hangulata a kapcsolatotokra is hatással van. Erősnek érzitek a szerelmeteket, nem is véletlenül.

Elbizonytalanodhatsz, ami a kiszemeltjeidet illeti. A hiba ezúttal a te készülékedben lesz. Próbálj meg egy picit magadra koncentrálni, felmérni, ki is vagy valójában, és milyen erényeid vannak. Ha megtanulod magad igazán értékelni és tisztelni, akkor leszel csak sikeres a párválasztásban is. Ebben az időszakban ez lesz a te feladatod.

SKORPIÓ (X. 23 – XI. 21.)

Egy utazás tartogat változásokat az életedre, akár szingli vagy, akár nem.

Pároddal egy utazást terveztek, ami hatalmas izgalommal és várakozással tölt el mindkettőtöket. Sokáig terveztétek, minden részletet átbeszéltetek, és mindenre felkészülten vágtok bele életetek kalandjába. A kapcsolatotokra nagyon jó hatással lesz az út.

Amennyiben az igazit még várod, feltehetően a barátnőddel, vagy egy rokonoddal vágtok neki a világnak. A kiruccanás azonban nem marad meglepetések nélkül, megismerhetsz valakit, aki minden eddiginél mélyebb nyomokat hagyhat benned.

NYILAS (XI. 22 – XII. 21.)

Az ősz harmóniát hoz a szerelmi életedbe. Párban kedveseddel, egyedülállóként magadban tisztázol kérdéseket, ami jó irányba viszi szívügyeidet.

Nyilasként a párkapcsolatodban az egymás felé való nyitottságot, türelmet és toleranciát kell megtanulnotok ősszel. Noha lesznek viták, az erős érzelmi háttér és a kommunikáció mindvégig ütőkártya lesz a kezetekben. Az ősz megerősödést hoz.

Ha nincs párod, valaki felhívja a figyelmed arra, hogy egy idealizált képet üldözöl. Próbáld végiggondolni az általad elképzeld párról magadban alkotott leírást. Ne a hibátlant, hanem a számodra tökéletest keresd! Így az ősz sikert hozhat neked.

twn.hu

Facebook Hozzászólások

HirdetésEz a 3 csillagjegy talál szerelmet az ősszel, köztük vagy?
error: Content is protected !!