Hirdetés

A Tinder társkereső alkalmazáson ismerkedett meg a vancouveri Kaylee Kapital egy férfivel. Már a harmadik randijuk volt, mikor az egyik kórházban biztonsági őrként dolgozó férfi valamiért azt gondolta, hogy a nők szívéhez a hullaházon keresztül vezet az út.

A YouTube-csatornáján beszélt arról Kaylee, hogy már korábban is voltak arra utaló jelek, hogy nem minden „match” köttetett a menyben. (A Tinderen „tetszikelni” lehet az embereket, ha ő is „tetszikel” minket – ez a match –, utána lehet csak üzenetet váltani).

„Az a srác tényleg elég furcsa volt, természetes vörös a hajam, és mindig viccet csinált a vörösökből. Már ennek is el kellett volna rettentenie, de nemrég szakítottam és csak ki akartam lépni az utcára, meg szórakozni.”

Hirdetés

Az első két randi még teljesen renben volt, vacsora és mozi. De a harmadikon hátborzongató fordulat történt. Egy parkban találkoztak, megittak pár italt, aztán a férfi megkérdezte, szeretné-e megnézni Kayleen, hol dolgozik.

„Éjszaka volt, és ilyenkor elég ijesztőek a kórházak. A villany fel volt kapcsolva, homályos is volt minden, és egyszerűen nem akarsz ott lenni – mesélte a lány. Aztán az épület egy másik szárnyához vezette a srác. „A hullaházban voltunk, csak álltam és arra gondoltam: nem lehetnénk itt. Ez nem normális.”

Itt azonban még nem volt vége: „Aztán kinyitott egy hűtőt, és kihúzott belőle egy kis édes idős nőt, majd megkérdezte: »Láttál már holttestet korábban?«”

Kylee jól meg is ijedt, arra is gondolt már, hogy „úristen, én leszek a következő?” Nem is mert ránézni az idős hölgyre, mert valóban nem látott még holttestet korábban, és remélte, soha nem is fog látni.

A férfi pedig láthatóan jól szórakozott, mert csak nézte a lány ledöbbent arcát és nevetett.

És ha mindez még nem lett volna elég visszataszító, a férfi egy pohárba kézfertőtlenítőt öntött, majd megitta. „Megitta, emberek, megitta! Volt nálunk pia, miért kellett akkor kézfertőtlenítőt innia? Pszichopata volt, azt hiszem” – meséli Kylee.

Facebook Hozzászólások

HirdetésHullaházban végződött a világ legrosszabb randija
error: Content is protected !!