Hirdetés

Kóbor János felesége, Zsóka: Ez volt életünk legszebb napja

Az Omega frontembere és felesége, Zsóka nemrégiben – tíz évvel polgári esküvőjük után – templomban is örök hűséget fogadott egymásnak. Zsóka a Lokálnak meghatódva mesélt a nagy napról és arról, hogy Meckyvel még talán soha nem voltak ilyen szerelmesek.

Ahogy arról már korábban is írtunk, Kóbor János tíz évvel ezelőtt csak polgári szertartás keretében vette el a nála 23 évvel fiatalabb Deme Zsókát, akivel még 2005-ben, egy partin ismerkedett meg. A tanárból és modellből lett üzletasszony 2007-ben egy gyönyörű gyermekkel, Lénával is megajándékozta a Kossuth-díjas énekest, akinek azóta is kislánya a szeme fénye. Boldog házasságuk alatt Zsóka és Mecky fejében mindig is ott motoszkált a templomi esküvő gondolata, ezért úgy döntöttek, hogy tízéves házassági évfordulójukon Isten színe előtt másodjára is kimondják a boldogító igent.

– Nem túlzok, ha azt mondom, hogy ez volt életünk eddigi legszebb napja. Teljesen más érzések keringtek bennünk, mint tíz évvel ezelőtt, az egész nagyon különleges volt. Azt hiszem, hogy Meckyvel elértük a szeretet legfelső fokát. Alig vártuk már a nagy napot, izgalmakkal teli nyár volt, rengeteget készültünk testben és lélekben is. Felemelő érzés volt egymás kezét szorongatva fogadalmat tenni a másiknak Isten házában, tudva, hogy  mindvégig ott áll mögöttünk szerelmünk gyümölcse, Lénácska is – kezdte lapunknak elérzékenyülve Zsóka, aki férjével együtt rajong a Balatonért, így a szertartást is ott, egy gyönyörű kis kápolnában, szűk családi és baráti körben tartották, ahol kislányuk is különleges szerepet kapott.

Hirdetés

– Természetesen egy Omega-slágerre, a Nyári éjek asszonyára vonultunk be, és a kis Léna volt a zenefelelős. Hármunk közül talán ő volt a legizgatottabb. Meckyvel mi vagyunk rá az élő példa, hogy a gyerek és 13 évnyi együttlét ellenére sem kell, hogy ellaposodjon a házasság. A mi kapcsolatunk most szilárdabb, mint valaha. Az oltár előtt állva szó szerint nyeldestük a könnyeinket, hisz sok mindent megéltünk már együtt, de ezzel a templomi esküvővel valóban feltettük a pontot az i-re – áradozott a zenész felesége, aki a nagy napon Léber Barbara egyedi tervezésű ruháját viselte, melyet Kalmár Mónika gyönyörű fejdísze koronázott meg. Az énekes ezzel szemben persze hozta a formáját, s 75 éves vérbeli rockerként farmerben és tornacipőben mondta ki az igent. A szertartást követően a násznép egy étterembe vonult, ahonnan a meghitt vacsora után a házaspár egyenesen a saját jachtja felé vette az irányt, hogy ott töltsön egy romantikus éjszakát.

További cikkek:

Facebook Hozzászólások

HirdetésNézd meg Kóbor János feleségét 52 évesen hófehér menyasszonyként! Furcs érzések kavarogtak benne!
error: Content is protected !!