Rö­vidre vá­gott? Csu­pasz? Dús? Sze­mé­rem­szőr­ze­ted töb­bet el­árul rólad, mint gon­dol­nád.

Van, aki minden szálától meg szeretne szabadulni, akad, aki szeretettel él együtt vele – sokan a borotvával, sokan pedig a kozmetikussal tartják kordában hónapról-hónapra. De tartozz bármelyik csoportba, legyen akármilyen, rengeteget elárul a személyiségedről.

A TERMÉSZETES

Ahogyan az intim zónában, úgy életed minden területén szereted a természetességet, az ösztönösséget. Az a fajta nő vagy, aki boldogan táncol az esőben, aki szereti az érzékiséget, aki félig sütve fogyasztja a húst, és aki erős, intenzív érzéseket él meg.

Hirdetés

A TELJESEN CSUPASZ

Semmit nem csinálsz félgőzzel. Hajlamos vagy a végletes érzelmekre, maximalista vagy és rendezett. Fontos számodra, hogy rend és tisztaság vegyen körül, ügyelsz a részletekre. A lelked fiatal, és vigyázz, mert hajlamos lehetsz arra, hogy mások túlzottan befolyásoljanak.

A VÉKONY CSÍK

Összeszedett vagy, figyelsz a részletekre, követed a divatot. Szereted a kalandokat, sok dolgot kipróbálsz, van bátorságod újdonságokba belevágni, leginkább azért, mert szinte mindegyikben sikeres is leszel. Általában tangát viselsz, és többnyire jól érzed magad a bőrödben.

A HÁROMSZÖG

Nem érdekelnek a múló trendek és divathóbortok, pontosan tudod, hogy mit szeretsz és mit nem. Határozott vagy és céltudatos, sok barátod van, és rendkívül jó vagy abban, hogy mindegyiküknek a megfelelő ajándékot válaszd, amikor ünneplésre kerül a sor.

A SEBTÉBEN BOROTVÁLT

Talán kívülről rendezettnek tűnsz, de valójában az életed gyakran káosz, mert gyakran rohanás az életed. Egyszerre számtalan dolgot csinálsz, szereted a spontán dolgokat, az új élményeket. Bámulatosan vagy képes zsonglőrködni az időddel, néha pedig olyan ötletekbe is belevágsz, amiket később megbánsz – például egy új frizura vagy egy tetoválás. Mivel nyugodt és kiegyensúlyozott a természeted, ezért a megbánt döntéseken sem rágódsz, és a nehéz élethelyzetek sem törnek össze.