Hirdetés

 

Hosszú Katinka /Fotó: Pozsonyi Zita

Hosszú Katinka /Fotó: Pozsonyi Zita

Budapest – Bár a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka a jelek szerint kezdi túltenni magát magánéleti válságán, az eredményei még meg sem közelítik a korábbi időket – többek között erre is felhívta a figyelmet a korábbi úszókapitány Hargitay András.

Hirdetés

A szakember a Borsnak beszélt Katinkáról, aki válik férjétől, az amerikai Shane Tusuptól. Szakmai felkészítését Petrov Árpád vállalta el, Hargitay szerint ez jó megoldás lehet.

Hosszú Katinka talpra állhat /Fo­tó: Pozsonyi Zita

– Hellyel-közzel én is úgy vélem, hogy Katinka jó úton jár – nyilatkozott Hargitay a lapnak. – Viszont nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy erősen foghíjas mezőnyben aratja Vk-győzelmeit, ráadásul az időeredményei is meglehetősen közepesek. Ettől függetlenül nem vitás, hogy átvitt értelemben Petrovnak sikerült visszahoznia Katinkát az élők sorába.

Hargitay András reméli, magára talál Katinka/Fotó: Pozsonyi Zita

A szakember tapasztalja, hogy Petrov más mint Tusup, nem üvöltözik a medence szélén, ráadásul Hosszú használhatja a korábbi edzésmunka kapcsán született jegyzeteit. Az új tréner képes motiválni a sztárúszót, ez is bizakodásra ad okot.

blikk

Facebook Hozzászólások

HirdetésSzomorú dolog derült ki Hosszú Katinkáról, de van remény!
error: Content is protected !!