Hirdetés

 

pecsi-ildiko-magyar-gyorgy

PECSI-ILDIKO-MAGYAR-GYORGY

Nincs tovább.

Hirdetés

Még mindig nem érkezett meg a végrehajtó ahhoz a házhoz, amelyben Pártos Csilla húsz évig lakott, de válás után arra kérte volt anyósa, Pécsi Ildikó, hogy  költözzön ki, hiszen az ő nevén van az ingatlan és a bírósági is erre kötelezte. Ugyan a jógaoktatóként dolgozó színésznő már kiköltözött, de 20 éves fia ott maradt. Dr. Magyar György ügyvéd szinte biztos volt benne, hogy legkésőbb nyár végéig üres lesz a ház. De már rég beköszöntött az ősz és még mindig nem tuja ügyfele így árulni. Elegük lett és most cselekedtek.

“A napokban újra beadtuk a bíróságra a kérelmünket, hogy akár karhatalom közreműködésével mihamarabb foganatosítsák a kiürítést” – mondta el Kiskegyednek Dr. Magyar György.

Korábban Pécsi ügyvédje részletesen elmesélte a magazinnak, hogy nem egyik napról a másikra akarja utcára tenni a színésznőt az unokáját:

“Mindent megtettünk, ami tőlünk telt. Idén február 15-én jogerőssé vált az ítélet, amely szerint Pártos Csillának és fiának távoznia kell Pécsi Ildikó ingatlanából 15 napon belül. Mielőtt a végrehajtóhoz fordultunk volna, elküldtük nekik az ügyvédi felszólítást is az önkéntes teljesítésre, de nem történt semmi. Innentől kezdve már a magyar bírósági végrehajtó hatékonyságán múlik, hogy mikor költöztetik ki az ingatlanból. Most az ügyvéd és Pécsi ezt sürgették meg, hiszen mihamarabb szeretnék eladni ezt az ingatlant, mert szükségük van a pénzre.”

blikkruzs

Facebook Hozzászólások

HirdetésPécsi Ildikóéknak szüksége van a pénzre. Ezért most megtették
error: Content is protected !!