Hirdetés

Le­nyű­göző sze­mé­lyi­ség­tesz­tet mu­ta­tunk! Nézd meg a képet, és min­dent meg­tudsz ma­gad­ról.

Egyetlen kép is lehet nagyon sokatmondó. Különösen akkor, ha akár több dolgot is észrevehetsz rajta. A kérdés az, hogy amikor erre a rajzra ránézel, vajon mi az, amit elsőként meglátsz. Minden további gondolatod tedd félre, koncentrálj az első benyomásra, és nézd meg, milyen meglepő dolgokat árul el rólad.

tumblr

1. Csiga

Életszerető, kihívásokat kedvelő, energikus személyiség vagy, aki örömmel fogadja az új dolgokat. Szabad szellem vagy. Tele vagy pozitív energiával, tettvággyal. Spontán vagy és aktív, de csak arra áldozol szívesen időt és energiát, ami valóban felkelti az érdeklődésed. Nem szereted, amikor mások akadályoznak és megzavarnak abban, amit éppen teszel. A szabályokat rugalmasan kezeled, de nem vagy azért kimondottan lázadó alkat sem. Szívesen töltenek veled időt az emberek, hiszen szórakoztató vagy és kreatív. Fontos, hogy néha kicsit megfontoltan cselekedj, feltöltődj, és időt tölts azokkal, akiket szeretsz.

Hirdetés

Mutatjuk a következő lehetőséget is! LAPOZZ!

2. Térkép

Optimista és kíváncsi természetű vagy. Egy művészlélek. Észreveszed a világ szépségét és nagyszerűségeit, szeretsz megfigyelő lenni, és különböző nézőpontokat felfedezni. Nagyon értelmes vagy és éles szemed van ahhoz, hogy valóban lásd, és ne csak szemlélgesd a körülötted lévő embereket. Távol áll tőled a játszma, és nem kedveled azokat, akik több arcukat is váltogatják. A hamisságot hamar kiszúrod, tisztán és jól látod mások szándékait. Nagy sikerekre vagy hivatott!

3. Koponya

Nyugodt, melegszívű ember vagy. Nagy benned a készség az empátiára, együttérzésre. Mindig nagylelkű vagy környezeteddel, mindig figyelembe veszed mások helyzetét és érzéseit. Boldogsággal tölt el, ha képes vagy segítséget nyújtani másoknak. Szeretsz ugyan önállóan dolgozni, de fontos számodra a visszajelzés, az, hogy egy csapat tagja legyél, és megoszthasd velük érzéseidet. Az erőszak minden formáját elítéled, és szeretnéd, hogy a világ együttérzőbb, harmonikusabb és toleránsabb hely legyen.

Facebook Hozzászólások

HirdetésMeg­döb­bentő ez a sze­mé­lyi­ség­teszt: mit látsz meg elő­ször?!
error: Content is protected !!