Hirdetés

Bizonytalan ideig nem csendülnek fel koncerten a Piramis-évek legendás dalai. Úgy tudni, a meghökken-tő fejlemény hátterében a mene­dzser és Révész Sándor ellentéte áll.

„Biztosan észrevettétek, hogy az oldalról eltűntek a közelgő események. Hála istennek mindannyian jól vagyunk, annyi történt csupán, hogy többéves, zökkenőktől nem mentes, de termékeny és sikeres együttműködés után szétváltak útjaink koncertszervező asszonyunkkal, Hugival… A három legutóbb beharangozott koncert (Budatétény, Rátka, Siófok) elmarad” – jelentette be Révész a Facebookon.

Zenészkörökben úgy tudják, a leállás mögött Révész és a csapat menedzserének viharos konfliktusa áll. A viszonyuk annyira elmérgesedett, hogy a közös anyagi érdek sem akadályozta meg a kenyértörést. Ezt látszik igazolni, hogy Kersák Hugi mene­dzser feltűnően ingerülten reagált megkeresésünkre.

Hirdetés

– Úgy gondolom, az a legkorrektebb, ha nem válaszolok semmit a kérdésre – mondta indulatosan, majd bontotta a vonalat.

Ugyancsak iparági pletyka, hogy Révész kiugróan magas sztárgázsiért lépett fel, amiről most egy időre le kell mondania. Ezért is áll értetlenül a történtek előtt Hajnal Gábor, a nagynevű zenei producer.

– Szinte példátlan, hogy „csak úgy” lemondanak három telt házas koncertet, ilyet legfeljebb egészségi okokra hivatkozva szoktak tenni. Ez a zenészeknek sem jó, hisz ilyen klasszisok akár több millió forinttól is eleshettek – me­sélte a producer.
Tegnap többször kerestük Révészt és Závodit is, de lapzártánkig nem sikerült elérnünk őket.

A CSÚCSTÓL A ROMOKIG

A Piramis az 1975-től ’81-ig tartó korszakában Magyarország legnépszerűbb zenekara volt. Révész Sándor, Som Lajos, Gallai Péter, Závodi János, Köves Miklós az ország minden fellépőhelyét megtöltötte. Az énekes kiválása után egy évvel a csapat ’82-ben feloszlott. A következő évtizedekben a zenekar többször összeállt egy-egy nosztalgiakoncert erejéig, de az ellentétek kiújultak a zenészek között, és a kétezres években külön utakon próbálják felmelegíteni a régi sikereiket Piramis Plusz és Piramis-évek néven.
Facebook Hozzászólások

HirdetésNagy a baj! Maga Révész jelentette be a Facebookon!
error: Content is protected !!