Hirdetés

Sebészeti ügyeletre került Varga Iza, miután lángoló olaj ömlött a kezére. Könnyen lehet, hogy a baleset miatt át kell írni a Barátok közt forgatókönyvét.

Konyhában érte a baleset Varga Izát: épp főzött, amikor egy szerencsétlen pillanatban forró olaj ömlött rá. Azonnal az ügyeletre sietett a színésznő, aki a jobb kézfején szenvedett súlyos égési sérüléseket. Iza a közösségi oldalán osztotta meg a történteket a rajongóival.

„Szeretném, ha tőlem tudnátok: nagyon nehéz napok vannak mögöttem. Egy hete, konyhai balesetben lángoló olaj ömlött a kezemre, súlyos sérüléseket okozva. Többet erről nem mondanék, maradjunk annyiban, hogy végtelenül hálás vagyok, mert ez volt a legkisebb “ár”, amit fizethettünk abban a helyzetben. A legjobb kezekben vagyok, de a gyógyulás hosszadalmas lesz…”

Hirdetés

A Bors úgy tudja, a baleset nagyon megviselte a színésznőt, akinek komoly fájdalmai vannak, és bár a sebe szépen gyógyul, még hetekbe telhet, mire teljesen rendbejön. Iza kezén adddig kötés lesz, ezért a Barátok közt forgatókönyvíróinak ki kell találniuk egy sztorit arról, hogy a sorozat Nórája miként sérült meg.

– A tévévetítésekhez képest a forgatások két hónappal előrébb járnak, és Iza jeleneteit pont most kezdtük volna felvenni, de a történtek miatt ez most még megbeszélés alatt áll. Nem kizárt, hogy Iza sérülését, valahogy a sorozatba is átemeljük – árulta el lapunknak Szabó Péter, a Barátok közt sajtófelelőse.

Facebook Hozzászólások

HirdetésDurva baleset! A balesetin kötött ki varga Izabella!
error: Content is protected !!