Hirdetés

Schobert Lara egy fiataloknak szóló alkalmazásnak köszönhetően nagyon sok követőt szerzett, de szülei miatt egyébként is rengetegen ismerik. Elárulta, őt vonzza-e a sztárság.

Schobert Larát híres szülei miatt mindenki ismeri, saját korosztálya viszont már inkább egy zenei alkalmazás miatt ismerte meg a nevét. Ott 314 ezer követője van, Instagramon pedig több mint 100 ezer. Volt idő, amikor naponta tett közzé videókat, de már nem foglalkozik annyira a közösségi oldalakkal.

Schobert Lara nem szeretne sztár lenniFORRÁS: FACEBOOK/NORBI UPDATE

Volt idő, amikor állandóan posztoltam. Rá lehet kattanni, de most már, úgymond, ellustultam, és nem is nagyon érdekel. De nem tagadom, volt időszak, maikor meg volt tervezve, hogy mit rakok ki” – mondta Lara Ábel Anitának a Story Magazinban. Elárulta, nagyon sokszor kapta meg, hogy milyen könnyű neki híres szülei miatt.“Anyáék egyszer leültettek minket, és beszéltek erről, hogy lesz, aki így viselkedik majd velünk.Ma már megtanultam kezelni ezeket a helyzeteket”– tette hozzá Lara, aki szerencsére pontosan tudja, hogy mikor közeledik valaki hozzá őszintén, és mikor csak híres szülei miatt. A jövőjét azonban ő nem híres emberként képzeli el, minden nélkül, csak a lovakkal akar foglalkozni. “Apa nagyon szeretné, hogy sztár legyek, de ezt nem azért csinálja, mert rosszat akar nekem. Amikor elmondtam, hogy nem vonz, elfogadta, és azóta nem erőlteti” – árulta el Lara.

Hirdetés

life

Facebook Hozzászólások

HirdetésSchobert Lara nem titkolja: nagyon belefáradt!
error: Content is protected !!