Hirdetés

Durva karambolt élt túl az éjszaka Détár Enikő és párja, Péter. Az angoltanárként is tevékenykedő férfi autója totálká­rosra tört, személyi sérülés azonban szerencsére nem történt.

Az autóban ült Détár Enikő és egy kolléganője, de az ijedtségen kívül nem esett bajuk. Péter a Facebookra írta ki, hogy mi történt, még az összetört autóról is kitett egy fényképet. Azért írt a közösségi oldalon, mert so­kan aggódva hívták őket, nem esett-e bajuk.

– Jól vagyunk, köszönjük szépen! Valaki benézte a piros lámpát, totálkárra ment a kisautóm, ami nagy baj, mert gyakran vidéken tanítok vagy tréninget tartok, és most itt vagyok kocsi nélkül – mondta a Borsnak Détár párja.

Hirdetés

– Szerencsére senki nem sérült meg, az ijedtségen kívül nagyobb baj nem történt. Kulturáltan ment a helyszínelés is. Annyit azért te­gyünk hozzá, hogy amikor valaki nem ismeri a várost, és teljesen a GPS-re hagyatkozik, ami szerinte azt mutatta, hogy…, attól még a közlekedési lámpa piros, a zöld meg zöld, és nem biztos, hogy arra lehet kanyarodni azon a helyen, amerre ő szeretne menni – mondta Péter.

Facebook Hozzászólások

HirdetésKarambolozott Détár Enci és párja
error: Content is protected !!