Hirdetés

Az asztrológia szerint a csillagjegyeink alapjaiban meghatározzák személyiségünket és azt is, hogy mely másik csillagjegyekkel vagyunk leginkább kompatibilisek. Kétségtelen, hogy egyes emberekhez sokkal jobban illünk, mint másokhoz.

Lássuk, hogy melyek azok a zodiákusok, akik tökéletes párost alkotnak egymással.

1# Mérleg + Skorpió

Mindkét csillagjegy szenvedélyes. Az ilyen partnerek között fizikai és lelki izzás is fennáll. A Mérleg szeretné, hogy szenvedélyesen vágyjanak rá, amit a Skorpió képes megadni neki. A Skorpiónak ugyanakkor szüksége van a lelki támogatásra, amiben a Mérleg nagyon jó. Mindkét fél igényei kielégülnek, erősségeik kiegészítik egymást.

2# Halak + Rák

A két legérzelmesebb jegyről van szó. Amilyen érzelmesek, annyira erős lélekkel és megérzésekkel rendelkeznek. Ha összejönnek, együtt még erősebbek lesznek. Semelyik másik jegy nem képes megérteni jobban egymás benső működését, mint ők ketten. Egyértelmű vonzalom áll fenn közöttük és élethosszig tartó, stabil lábakon álló kapcsolatot képesek kialakítani. Sok hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek, ami miatt még jobb társai lehetnek egymásnak.

Hirdetés

3# Nyilas + Kos

Amikor egy Nyilas és egy Kos összekerül, akkor a kettejük közti kémia mindent elsöprő mértékűvé növekszik. Nagyon dinamikus párost alkotnak. Sokat utaznak, kalandoznak, rengeteg érdekes dolgot tapasztalnak meg együtt és hosszas, szenvedélyes beszélgetéseket folytatnak le az őket érdeklő témákban. Szellemileg nagyon erős kapcsolódás van közöttük. Mindketten ambiciózus típusok és bármit elérnek, amit a fejükbe vesznek. A kapcsolatuk nagy valószínűséggel kezdődik baráti kapcsolatként.

4# Ikrek + Vízöntő

Az Ikrek és a Vízöntő, úgy vonzza egymást, mint a mágnes. A Vízöntőnek nagyon erős a személyisége, miközben az Ikrek eléggé szétszórt és döntésképtelen. Ha ők ketten összekerülnek, akkor képesek kiegyensúlyozni egymást. Az Ikrek kielégíti a Vízöntő kíváncsiságát és izgalmas dolgok iránti szomját, miközben a Vízöntő segít megtalálni az Ikreknek a helyes irányt. Annak ellenére, hogy sok területet érintően más véleményen vannak, nem próbálják látásmódjukat ráerőltetni egymásra. Ehelyett erős párost alkotnak.

5# Szűz + Bika

Ez a két csillagjegy a legpozitívabb módon képes hatással lenni egymásra. Nagyon nagy odaadással és elköteleződéssel képesek együtt tevékenykedni. Készségesek egymással és nagy hangsúlyt fektetnek a másik támogatására, legyen az személyes vagy szakmai fejlődés. Miközben a Bika varázst lop a mindennapokba, a Szűz megteremti hozzá a kényelmet és a biztonságot. Ketten együtt rendíthetetlen kapcsolatot hoznak létre.

tudasfaja.com

Facebook Hozzászólások

HirdetésAz 5 legjobban passzoló csillagjegy páros – Mély kötődés alakul ki közöttük
error: Content is protected !!