Hirdetés

 

Kegyetlenül őszinte szavak.

Bár a rajongókat nagyon meglepte, amikor Szarvas Attila bejelentette, hogy vége a házasságuknak Gregor Bernadettel, a pár ismerőseit, kollégáit nem érte hideg zuhanyként. Az Újszínház folyosóin ugyanis régóta arról suttogtak: a színészpár házassága mélyponton van – írja a HOT! A szépséges színésznő azonban eddig tagadta, hogy probléma lenne a házasságukkal, közös fotókat is posztolt közösségi oldalán, majd a múlt héten robbant a bomba, amikor Attila Facebook oldalán jelentette be, elválnak.

Hirdetés

A lap információi szerint ezzel leginkább Bernit lepte meg, akinek fogalma sem volt arról, mire készül a férje. A színésznőt Szarvas Attila első felesége is védelmébe vette, aki ugyancsak közösségi oldalára írta ki kendőzetlen véleményét:

„Sokáig gondolkodtam, hozzászóljak-e vagy sem. (…) Az összes cikk a témával kapcsolatban nagyon egyoldalú következtetéseket von maga után. Igen, valóban Berni negyedszer válik. Attila „csak” másodszor, ami nem jelenti azt, hogy ő mintaférj volt mindkétszer, csak hát a körülmények… (…) Bernivel való házasságuk nem közös megegyezéssel ért véget, ahogy a miénk sem. (…) Nagyon csúnya dolgok vannak a háttérben, amiket a közvetlen környezetben élők tudnak, mások nem. (…) A lényeg, hogy nem Berninek kell elvinnie a hátán a balhét, mert az egy óriási hazugság lenne. (…) Mi sem miatta váltunk el.( Mármint annak idején nem Gregor Bernadett miatt mentek szét Szarvassal.) Attila lump életmódja elviselhetetlen.” – idézi a magazin Szarvas Attila első feleségének a poszthoz írt véleményét.

blikkruzs

Facebook Hozzászólások

HirdetésBorított az elhagyott első feleség: ezért válnak Gregorék valójában Szarvas Attilával
error: Content is protected !!