Hirdetés

Pécsi Il­dikó fér­jét egy év után ha­za­en­ged­ték a kór­ház­ból! Az olim­piai baj­nok lab­da­rúgó, Szűcs Lajos pró­bál erőre kapni…

 Nagyon boldog vagyok, hogy itthon van végre az én Édesjólajosom – újságolta boldogan Pécsi Ildikó.- Nemrégiben engedték haza és jól van, vagyis ezért is van már jól, mert végre hazajöhetett!Bottal jár a combnyaktörés miatt, de már egész ügyesen tud menni.

Szűcs Lajos röviden elmesélte, hogyan telnek otthon a napjai.

Hirdetés

– Többnyire ülök a kertben, élvezem a napsütést. Jó újra itt lenni, olyan békés és nyugodt minden – mondta szűkszavúan Szűcs Lajos a Blikknek.

Korábban a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő elárulta, férjét hosszú ideje, egy éve kezelték már kórházban. Pécsi Ildikó szinte mindennap bent volt nála, tartotta benne a lelket.

– Hatalmas volt a csata köztünk, mert azt mondta, nem hajlandó tovább küzdeni… Rettenetesen sokat győzködtem. Aztán végre elhatározta, hogy harcol. Persze, fantasztikus ápolónők és orvosok is segítették azzal, hogy biztatták. Csak ez már hosszú ideje tart. Volt egy időszak, amikor szinte állandóan bent voltam a kórházban, amíg a férjem rá nem jött, hogy nekünk tényleg érdemes még egy kicsit közösen léteznünk ebben a világban. Hiszen sok örömünk lenne abban, hogy fölkelünk, együtt vagyunk, kisüt a nap, kiülhetünk a kertbe, amit úgy szeretünk – nyilatkozta korábban Pécsi Ildikó, és úgy látszik, a művésznő kérése meghallgatásra talált, hiszen végre a férjével együtt élvezheti az őszi napsütést az otthonukban.

A színésznő szerint most az a legfontosabb, hogy Szűcs Lajos teljesen felépüljön, ezért mással nem is foglalkozik a házaspár. Még a következő tárgyalást is kihagyják, amely a művésznő és volt menye közt zajlik évek óta.

– Nem akarok már bíróságra járni – szögezte le Pécsi. – Már csak azt szeretném, ha ennek az egésznek vége lenne. Hosszú évek óta tart már ez, túl régóta…

Facebook Hozzászólások

HirdetésEgy év küz­de­lem: Pécsi Il­dikó férje majd­nem fel­adta a har­cot
error: Content is protected !!