Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a szí­nésznő és Szar­vas At­tila hiába vál­tak el, nem tud­ják el­en­gedni egy­mást.

Nehéz helyzet elé állította a sors Gregor Bernadettet és exférjét, Szarvas Attilát. Bár a sztárpár válását már a bíróság is kimondta, a 43 éves színész pedig ki is költözött Bernadett budai otthonából, van egy hely, ahol szinte minden este találkoznak: az Új Színház, ahol három darabban is együtt játszanak. Szombat este, A kőszívű ember fiai című színmű tapsrendjénél pedig egyértelművé vált, hogy nem tudják elengedni az együtt töltött 4 évet.

Fotó: Fem3

Bernadett és Attila a színházban ismerték meg egymást. Először csak munkakapcsolat volt köztük, és talán észre sem vették, hogy szép lassan menthetetlenül egymásba szeretnek. A csinos színésznő akkor már túl volt 3 fájdalmas váláson, mégis boldogan ugrott fejest a házasságba. Májusban még azt mesélte lelkesen a -nak, hogy Attilában megtalálta álmai férfiját.

Hirdetés

„Soha nem éreztem magam ilyen kiegyensúlyozottnak, mint az elmúlt négy évben. Voltak rossz kapcsolataim, amikért hiába küzdöttem, nem működtek. Aztán jött Attila, és ő kárpótolt azokért az évekért. Nem kérdés, hogy valóban ő életem párja”

– nyilatkozta 5 hónappal ezelőtt.

Hogy azóta mi romolhatott el köztük, azt talán csak a legközelebbi barátaik tudják, hiszen Attila csütörtöki bejelentése óta egyikőjük sem beszél a magánéletéről. Az viszont, ahogy a tapsrendnél egymáshoz értek a kollégák és a közönség szeme láttára, egyértelműen arra utal, hogy legbelül még nagyon is kötődnek egymáshoz.

Egy pillanatra megszűnt számukra a külvilág

Bár a volt szerelmeseknek csak néhány közös jelenetük van, hiszen Attila az egyik főhőst, Baradlay Richárdot, Bernadett pedig a befolyásos és gonosz Plankenhorst Alfonsine bécsi bárólányt alakítja, a meghajlásnál már egymás mellett fogadták a tapsot és az ovációt. Bár természetesen van egy meghatározott színházi szabály, ha kibékíthetetlen ellentét lenne köztük, biztos nem álltak volna ilyen közel egymáshoz. Az utolsó meghajlásnál pedig szorosan átkulcsolták egymás kezét, és egy  pillanatra mindketten lehunyták a szemüket. Mintha teljesen kizárták volna a külvilágot, még a közönségről is elfeledkeztek. Talán a négy év alatt közösen átélt emlékekre gondoltak?

A színésznő egyedül távozott a színházból

A jelenet láttán kíváncsiak voltunk rá, mi történik az előadás után a művészbejárónál. Vajon együtt indulnak haza, vagy már teljesen külön utakon járnak? Gregor nagyjából fél órával a darab vége után távozott, teljesen egyedül. Végig telefonált, egyáltalán nem tűnt megviseltnek, jegygyűrűje viszont már nem csillogott az ujján. Szarvasra hiába vártunk, a férfi jóval tovább maradt a Paulay Ede utcai színházban.

Fotó: Keller Mátyás

Ennek alapján úgy tűnik, hogy döntésük valóban végleges, de ne felejtsük el, hogy Bernadett évekkel ezelőtt egyszer már visszatért másik volt férjéhez, a táltos Somogyi Istvánhoz. Ki tudja, talán egy nap Attilával is úgy döntenek majd, hogy újra megpróbálják együtt…

Facebook Hozzászólások

HirdetésLe­lep­lező fotó: Ezt tette a szín­ház­ban Gre­gor Ber­na­dett és volt férje
error: Content is protected !!