Hirdetés

Egy kö­zeli is­me­rős tá­lalt ki a rész­le­tek­ről. Mi tör­tén­he­tett?

Mindenkit  sokkolt múlt héten a hír, hogy az ország egyik álompárja, Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 év után a szakítás mellett döntöttek. Az is kiderült, hogy már a nyáron szétköltöztek. De hogy mi is történt közöttük pontosan, azt ma is homály fedi.

Fotó: Fem3

Az biztos, hogy Várkonyi életében előtérbe került a pszichológia, ismerősei szerint emiatt változhatott meg: mást és másokat kezdett el fontosnak tartani. Illetve a hírek szerint belépett egy új férfi az életébe.

Hirdetés

Best magazin azt írja, hogy olyan emberekkel is megszakította a kapcsolatot, akik nagyon közel álltak hozzá.

Legjobb barátnőjével, Liptai Claudiával sem beszél már. Pedig legendás barátság volt az övék, 12 évvel ezelőtt még Bochkor Gábort is Claudia mutatta be neki.

Fotó: Markovics Gábor

“Régóta nagyon jóban vagyunk. (…) Az öltözőben barátkoztunk össze. Claudia elég markánsan benne volt abban, hogy Gáborral összejöttünk. (…) Amikor nekem volt bánatom, vagy a válásom alatt, ő állt mellettem”– mondta még 8 éve egy napilapnak Andrea, aki a pletykák szerint most mindenből kihagyja Claudiát.

„Jó lenne most is egy ilyen barátnő, de a TV2-s kolléganője már nem tudja jó tanáccsal ellátni.”

Nagyon jóban voltak, nem tudom, mi vezetett oda, hogy megszakadt a barátságuk.

“Még családilag is összejártak, és a lányaik, Panka és Nóri is jó barátnők lettek” – mondta el a hetilapnak egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős.

Mindenki csak találgat: nem tudni, mi történt pontosan a barátnők között, de az is elég árulkodó, hogy Claudia már a nyári esküvőjére sem hívta meg Andreát. Miközben korábban megesett, hogy nyaralni is kettesben mentek el. Vajon miért fordítottak hátat egymásnak?

Facebook Hozzászólások

HirdetésKitálalt az ismerősük! Szo­morú: ezt tette Vár­ko­nyi And­rea Lip­tai Cla­u­di­á­val
error: Content is protected !!