Hirdetés

Tudd meg, hogy mit ígérnek neked a csillagok az elkövetkező hétre anyagiak terén. Mi az, amit tanácsos lenne tenned a pénzeddel és mi az, amit mindenképpen kerülnöd kell?

Lássuk az egyes csillagjegyeket!

Kos

Ha azt fogod mondani a kíváncsiskodóknak, amit hallani akarnak, azzal lehet, hogy elkerülöd az irigységet, de a saját sikeredet is szabotálhatod, hiszen megtévesztesz vele olyanokat is, akiket nem áll szándékodban. Szakmailag nagyon szépen haladsz előre, lenyűgöző, hogy kis idő alatt mire voltál képes. Ezt nem kell takargatni.

Bika

Az anyagi helyzeted nem túl rózsás, de emiatt nem kell, hogy depresszióba zuhanj. Az ambíciód segíteni fog abban, hogy túllendülj ezen a fázison. Munkát válthatsz, belekezdhetsz valami újba, vállalhatsz extrát. Mindig van megoldás csak meg kell találni azt, ami a legjobban fekszik neked.

Hirdetés

Ikrek

Az elmúlt időszakban elég jól gazdálkodtál a pénzeddel és úgy tűnik, hogy csak még jobb leszel benne. Az igaz, hogy keményen megdolgoztál mindazért, amid van, de erre még te sem számítottál. Olyan hirtelen jön a pozitív változás, hogy nehéz lesz két lábbal a földön maradnod.

Rák

A karriered felfelé ível, de ezt a zsebeden még nem igazán érzed. Persze, a türelem rózsát terem, de pénz híján gyakran érzed magad frusztráltnak. Fejleszd magad, gazdagítsd a képességeid tárházát. Amint azzal fogsz foglalkozni, amit valóban szeretsz, a pénz is dőlni fog.

Oroszlán

Nem csoda, hogy jól állsz anyagilag, hiszen reggeltől estig úgy hajtasz, mint aki nem ismer megállást. Mindig az első helyen szeretnél lenni és a világért sem maradnál ki semmiből. Ennek fejében szeretsz is luxus dolgokra költeni, de miért is ne tennéd? Okkal dolgozol ennyit.

Szűz

Az elmúlt napokban többet költöttél a szokásosnál, így ezen a héten jobb, ha spórolásra kapcsolsz át. A jól szervezett és gyakorlatias természeted át fog segíteni ezen az elhatározáson és nem is fogsz hiányt szenvedni semmiben.

Mérleg

Ne hagyd, hogy a többiek manipuláljanak, különösen pénzzel kapcsolatos tanácsokkal. Nem vagy túl jó a spórolásban, így ne akard másokhoz hasonlítani magad. Addig nyújtózz, ameddig a takaród ér, különben könnyen adósságokba temetheted magad.

Skorpió

Egyáltalán nem fog megártani, ha félre teszel némi pénzt ettől a héttől kezdve. Nagy terveid vannak a jövőre nézve, ami azt jelenti, hogy kell a megszorítás. Ha teljes szíveddel szeretnéd elérni ezeket a terveket, akkor egyáltalán nem fog fájni a spórolás.

Nyilas

Ezen a héten ne akarj semmilyen komolyabb szerződést aláírni, megegyezést kötni. Most nem vagy tiszta ítélőképességed birtokában és nagy hibákat követhetsz el, amelyeknek később iszod majd meg a levét. Ne akarj mélyebben a zsebedbe nyúlni, vigyázz a megtakarításaidra.

Bak

A pénz ezen a héten nem lesz probléma, költhetsz, amennyit csak akarsz. Tele vagy elképzelésekkel és sok érdekes programon szeretnél részt venni. Akármilyen szerencsés időszakodban is vagy, tartózkodj a kölcsönöktől és az ajándékozásoktól.

Vízöntő

Sok halaszthatatlan kiadásod lesz ezen a héten. A jó hír, hogy meglesz rá az elegendő pénzed, a rossz az, hogy időnek viszont szűkében állsz mindezek elintézésére. A nagy részét igyekezz online teljesíteni, a többivel kapcsolatban pedig kérj némi segítséget a családtól.

Halak

Ha valakinek kölcsön kell adnod a héten, azt tedd szívfájdalom nélkül. Tudd, hogy neked is hasznod származhat belőle a jövőben. Minden egyes jótett, amit másokért teszel, segít abban, hogy szellemileg és lelkileg is fejlődni tudj. Gondolkodj mindig hosszú távban.

tudasfaja.com

Facebook Hozzászólások

HirdetésAz Oroszlán széthajtja magát, a Bakhoz dől a pénz és ez még nem minden…
error: Content is protected !!