Hirdetés

Döbbenet!

Bár ma sok lesz a napsütés, a Dunántúlon és néhol északkeleten megnövekedhet a felhőzet, csapadék azonban nem várható – írja az Időkép.

A hajnali, reggeli órákban néhol párás, ködös lehet a levegő. A középső tájakon és a Dunántúl keleti, valamint északi felén élénk, néhol erős lehet a délkeleti szél. Hajnalban hideg lesz, a fagyzugos völgyekben gyengén fagyhat, délután 20-25 fok várható.

Keddi napon az ország nyugati felén növekedhet meg a fátyolfelhőzet, vastagabb felhőréteg a Dunántúl nyugati részén takarhatja a napot, amelyből csapadék nem várható. A délkeleti szél a Dunántúl északi felén és középső tájakon lehet élénk. A hőmérséklet 20-25 fok körül alakul.

Hirdetés

Szerdán ismét a nyugati és helyenként a középső tájakon lehet erősebb a fátyolfelhő-képződés, csapadék továbbra sem várható. Helyenként élénk lehet a délkeleti szél, napközben a legtöbb helyen 23-25 fok körül alakulnak a maximumok.

Csütörtöki napon nyugaton lehet több a felhő, de csapadék továbbra sem valószínű, keleten marad a ragyogó napos, derült idő. A változó irányú szél gyenge, mérsékelt lesz. Délután 20-25 fokig melegszik a levegő – írja az Időkép.

Facebook Hozzászólások

HirdetésEddig tart a vénasszonyok nyara! Elmondták, hogy meddig tart még a jó idő
error: Content is protected !!