Hirdetés

Miért gondolja mindenki, hogy Jimmyt megölték?

Egy ország rendült meg, mikor közel 17 éve, újév másnapján örökreitt hagyott minket a Király, Zámbó Jimmy.

Most egyik közeli barátja beszél a Király rejtélyes haláláról,elmondása szerint érezte, hogy a gyilkos fegyver rosszul fog elsülni.Komáromi István, az egykori XXII. kerületi rendőrkapitány ésnyugalmazott dandártábornok a Borsnak mesélt meghatódva azénekesről. Sosem dicsekedett azzal, hogy barátjának mondhatja Jimmyt, olyantermészetesnek tűnt neki a barátságuk. Jószívű embernek ismertemeg az énekest, akit azonban megkeményített, hogy sokáig nemfoglalkoztak vele. A nyugalmazott főrendőr sosem kedvelte afegyvereket, magánál sem hordott, és barátját is óva intette tőlük.

Hirdetés

István arról is mesélt, miért oszlanak meg a vélemények az énekeshaláláról.Tapasztalatai szerint az ilyen rendkívüli haláleseteknélgyakori, hogy a hozzátartozók nem hiszik és nem fogadják el aszerettük halálának körülményeit. A nyugalmazott rendőr szerintezért rebesgették, hogy valaki megölte Jimmyt, István szerintazonban csak egyszerű baleset volt, megtörtént az a szörnyűség,amire annyiszor ×gyelmeztette barátját.-írja a Bors.

Facebook Hozzászólások

HirdetésVÉGRE! Megtörte a csendet a főrendőr: Könyörögtem Jimmynek, hogy ne tegye ezt – ez történt azon a borzalmas hajnalon….
error: Content is protected !!