Hirdetés

8 évvel ezelőtt a világ legrondább párjának kiáltották ki őket az internetes hírportálok, de ami azóta ezzel a nővel történt, az hideg vízként érte a trollokat. Döbbenetes a változás!

A megjelenés, az első benyomás döntő érvként szolgál a mai társadalomban, ha valaki nem átlagos, vagy esetleg eltér az átlagtól, azt lenézhetik, esetleg bánthatják. Így járt ez a páros is, akik azon kívül, hogy boldogok, semmit nem ártottak senkinek.

Az ő legcsodálatosabb napjukat szerették vonla megörökíteni, de valahogy kikerült az internetre, és a trollok elkezdtek csámcsogni.. Azok a trollok, akik bebújva a klaviatúra mögé szintén tele vannak hibákkal..Hogy mi is a hiba, arra nincs megfelelő képlet. Egy optikai generáció vagyunk.. amit látunk, az alapján ítélünk, nem érdekel minket ami belül van.

Hirdetés2011-ben kerültek fel az internetre a képek, egyesek szerint gusztustalanul néz ki ez a páros, volt aki egyenesen Photoshop munkára gyanakodott, mivel szerinte ennyire ronda ember nem létezhet a földön. Sokan kétségbe vonták, hogy ez a pár sok ideig fog együtt maradni, mert még ehhez is túl rondák, de ők 4 éve bejelentették az örömhírt, miszerint babát várnak.


A nő, akinek a nevét nem tudjuk leírni, mert orosz betűkkel íródik, az ápolatlan roncsolódott haját rendbe tette, kapott hajbeültetést, lefogyott, és egy gyönyörű nővé cseperedett. A ” világ legrondább ” nője, ma már csak emkék.. Ezért ne bántsunk senkit, mert a külsőség csak egy állapot..

Így néz ki ma ez a “ronda” Nő.. Vigyázzon, le fog esni az álla:


otpercpiheno.hu
Facebook Hozzászólások

HirdetésEMLÉKSZIK ERRE A HÁZASPÁRRA? NAGYON MEGVÁLTOZTAK, TALÁN RÁJUK SEM FOG ISMERNI
error: Content is protected !!