Hirdetés

Elkészült a világ valaha volt legszomorúbb esküvői fotósorozata: egy gyászoló menyasszony esküvői ruhában, vőlegénye sírjánál – azon a napon, amikorra ki volt tűzve az esküvőjük.

27 éves korában szenvedett tragikus autóbalesetet egy indianai tűzoltó, Kendall James Murphy. Saját kollégája okozta a halálát, ittasan ült a szolgálati autó volánjánál. A két tűzoltó egy baleset helyszínére sietett, Murphy előbb ért oda társánál. Kiszállt az autóból, hogy felvegye a védőruházatát, ekkor érkezett meg Colby Blake, aki nekihajtott egy teherautónak, ami elsodorta Murphy-t. Az ittas sofőrt halálokozás miatt letartóztatták, Murphy belehalt sérüléseibe.

Ekkor már jegyben jártak menyasszonyával, az esküvő dátuma is megvolt.

Hirdetés

A gyászoló Jessica Padgett a napon, amikor egybe kellett volna kelniük, a rokonokkal és a közeli barátokkal felkereste vőlegénye sírját, hogy így ünnepeljék meg a síron túl is tartó szerelmüket, és megemlékezzenek a férfiról. Akárcsak egy esküvőn, ezen az összejövetelen is volt profi fotós. A Loving Life Photography fotósa csodaszép, de szívbemarkoló képeket készített. A sorozata bejárta a külföldi oldalakat, a Facebook-posztját közel 30 ezren osztották tovább.

Mandi, a fotós főként családi, babaváró, esküvői, és jegyes fotózásokat szokott vállalni. Ez a nap azonban ezeknél sokkal többről szólt. “Szörnyű, ha valaki hiányzik nekünk. De tudod, ha valaki hányzik, azt jelenti, hogy áldott vagy. Áldott vagy, mert volt valaki különleges az életedben, akit hiányozhat” – írta a posztjához a fényképész.

Az egyik rokon Kendall csizmáit adta át neki, amibe virágot tett.

A gyászoló menyasszonyról az egyik kép alá azt írta a fotós, “a világ súlyával a vállain sétált, de szárnyakként viselte azt”.Egy fotóra pedig angyalként odaphotoshopolták Jessica mellé Kendallt:

Facebook Hozzászólások

HirdetésESKÜVŐI RUHÁJÁBAN ZOKOGVA ROSKADT A SÍRKŐRE EZ A LÁNY. AMIKOR MEGTUDOD MIÉRT, A TE SZÍVED IS ÖSSZESZORUL
error: Content is protected !!