Hirdetés

Kiszáll az állam a lakástakarékokból – megvonnák a támogatást! Ha elfogadják a törvénymódosító javaslatot, akkor az állam a jövőben nem fogja…

Kiszáll az állam a lakástakarékokból – megvonnák a támogatást!

Hirdetés

Ha elfogadják a törvénymódosító javaslatot, akkor az állam a jövőben nem fogja támogatni a lakástakarék-pénztári megtakarításokat. Varga Mihály lapunkat arról tájékoztatotta: a javaslat egyezik a kormány szándékával.

A javaslat egyezik a kormány szándékaival is – ezt Varga Mihály, pénzügyminiszter mondta mfor.hu-nak.

A jövőben a cél az, hogy az ltp-kre fordított állami támogatások valamilyen formában majd az öngondoskodás területére, illetve lakáscélú egyéb megtakarításokra legyenek átcsatornázva – tájékoztatott a miniszter.

Kérdésünkre, hogy ez a cafeterián belüli adókedvezmény visszaállítását jelenti-e, azt mondta, hogy nincs ilyen döntés, de a parlament őszi ülésszaka még tart. Vagyis valamilyen formában akár képviselői indítványként is bemehet egy ilyen javaslat értelmezésünk szerint.-írja az mfor.

Facebook Hozzászólások

HirdetésMost jött a hír!!!!! Van lakáskasszád??? AKKOR NAGYON MEGSZIVAT A KORMÁNY!!!! Figyeljetek, mert minden lakáskasszást megszivatnak az új törvénnyel!!!!
error: Content is protected !!