Hirdetés

Az Instagramon tette egyértelművé, hogy van valakije.

Néhány napja írtuk meg, új hajszínre váltott Sarka Kata – most úgy tűnik, egy lángoló szerelem állhat a háttérben.

Kata a legutóbbi posztjában nagyon sejtelmesen közölte, hogy már nem csak a gyermekeivel töltötte a nyaralásukon az estét. A rajongókat szétveti a kíváncsiság, hogy megtudják, ki a szerencsés!

Hirdetés

Az Élet-Forma háziasszonya a nyaralásuk alatt posztolt egy képet, ahol nagyon dögösen néz ki. Aki olvas a sorok között, észreveheti, hogy a #withmykids (azaz: a gyermekeimmel) hashtag mellett a #withmylove (a szerelmemmel) hashtag is helyet kapott. Ez az első alkalom, amikor Kata megerősítette ezzel a kis rejtett üzenettel, hogy szerelmével romantikázik a mesés tengerparton.
Sarka Katára tehát ismét rátalált a szerelem!

És íme az ominózus kép! Sarka Katáról régensugárzott ennyire, hogy kiegyensúlyozott és boldog, talán ezért is érezhette úgy, végre világgá is kürtölheti boldogságát – rátalált a szerelem.Ráadásul, ha a kép szélén található nyíllal továbblapoztok, ott is van egy elrejtett információ az esetlegese kapcsolatára vonatkozóan!akkor egy hatalmas, vörös rózsákkal teli csokrot kapott, A rajongók már tavaly novemberben is azt találgatták, hogy vajon van-e új partnere a műsorvezetőnek, hiszen


otpercpiheno.hu
Facebook Hozzászólások

HirdetésSARKA KATA FELVÁLLALTA A SZERELMÉT. MEGTÖRT A JÉG, NYILVÁNOSAN IS VÁLLALTA ŐT
error: Content is protected !!