Hirdetés

Egész éle­té­ben falta a nőket a gaz­dag üz­let­em­ber, sen­ki­vel sem ma­radt együtt 3 hó­nap­nál hosszabb ideig. Romló egész­ségi ál­la­pota miatt most mind­nyá­ju­kat fel­ke­resné, hogy meg­kér­dez­zen tőlük va­la­mit.

Egy 61 éves londoni üzletember rendhagyó hirdetést tett közzé a egy szolgáltatáskereső oldalon.A neve elhallgatását kérő férfi agglegényként jellemezte magát a felhívásban, aki több ezer nőt vitt ágyba eddigi élete során, de egyikőjükkel sem töltött három hónapnál hosszabb időt. Mint írta, egyáltalán nem bánta meg, hogy ilyen életet élt, és soha nem állapodott meg. Most azonban nagyon szeretné megtudni, hogy született-e gyereke valamelyik partnerétől. A dúsgazdag vállalkozó ugyanisnehezen tudja elképzelni, hogy egyetlen korábbi szexpartnere sem lett terhes az egyéjszakás kalandok után – írja a Mirror.

A fotó csak illusztráció (123RF)
A fotó csak illusztráció (123RF)

Az oldal üzemeltetői először azt hitték, hogy valaki csak viccből rakta fel a szokatlan hirdetést. Ezért megkeresték a feladót, aki mint kiderült egyáltalán nem szórakozik, teljesen valóságosak a szándékai a lehetséges utódok felkutatását illetően. Ezért pedig ötezer fontot, átszámítva nagyjából kétmillió forintot is hajlandó fizetni egy magánnyomozónak. Ezen felül pedig az esetleges utazási és egyéb költségeket is megfinanszírozza, ugyanis a korábban sokat utazó üzletembernek egész Európában lehetnek gyerekei.

Hirdetés

Saját bevallása szerint az anonim vállalkozó azért kezdett el érdeklődni a lehetséges utódok iránt, mert a folyamatosan romló egészsége ráébresztette arra, hogy a sikernél és az hedonizmusnál vannak fontosabb dolgok is az életben. Mint írta, lehet, hogy nem jár eredménnyel a gyerekek felkutatása, de örök életére bánta volna, ha soha nem próbálta volna megkeresni gyermekeit, akikre adott esetben a vagyonát is szívesen ráhagyná.

ripost
Facebook Hozzászólások

HirdetésTöbb ezer nőt vitt ágyba a férfi, most min­den­ki­nek fel­tette a kér­dést
error: Content is protected !!