Hirdetés

 

142750_2

Már évek óta egyre több háztartásban van jelen a sólámpa, ami amellett, hogy kiváló hangulatjavító, kellemes világítóeszköz és egészségügyi hatása sem elhanyagolandó.

Hirdetés

A sólámpa egy nagyon kellemes lakáskiegészítő eszköz, nyugtató fényével pedig nagyon jó hangulatot varázsol a szobába. A sólámpának számtalan hasznos tulajdonsága van, így például, hogy semlegesíti az elektromos gépek által kibocsátott káros sugárzásokat, éppen ezért érdemes tévé vagy számítógép közelébe tenni.

A szervezet méregtelenítésére is jó hatással van, ionokat bocsát ki, melyek feljavítják a helyiség levegőjét. Depresszióra, vérszegénységre, vérnyomásproblémákra és az asztmára is nagyon jó hatással van.

A munkahelyünkre is vihetünk sólámpát, mivel hatására csökken a fáradtságérzés és növeli a koncentráció képességét. Megtisztítja a környezetünket, a levegőből eltávolítja a pollent, a port, a baktériumokat, és a penész ellen is jótékony hatással van. Használhatjuk meditációhoz, feltöltődéshez is, használata pozitív, nyugtató hatást eredményez.

Facebook Hozzászólások

HirdetésAzt tudtad, hogy a sólámpa egészséges, de ezt miért nem mondták eddig?
error: Content is protected !!