Hirdetés

Az éne­kest ret­te­ne­te­sen meg­vi­selte volt fe­le­sége fél­té­keny­ke­dése, nehéz idő­sza­kon van túl, új sze­rel­mé­vel na­gyon bol­dog…

A Karthago legendás énekese másfél évvel a válása után lelt újra boldogságra!

– Amint látjátok, letagadni sem tudnám, hogy már nem vagyok egyedül, de kérlek, ne fotózzatok minket együtt, mert a kedvesem teljesen civil, és engem csak média nélkül vállal – magyarázta a legendás énekes a Blikknek, és mosolyogva puszilta meg farmerdzsekis szerelme arcát.

Hirdetés

– Tisztában vagyok azzal, hogy sokan megnéznének minket együtt egy fotón, és meg is néznek az utcán, hiszen nem autóval járjuk a várost, de a médiás felhajtásra nem állok készen – fűzte hozzá a rokonszenves hölgy, aki annyit még elárult, Tamással régi ismerősök, de a közelmúltban jutottak el a felismerésre: már képtelenek elmenni egymás mellett.

 Úgy tudom, az új barátnő is túl van egy válóperen. Mondhatni, a legjobbkor hozta össze őket a sors, és Tamásnak végre olyan párja van, aki korban is illik hozzá – árulta el az egyik ismerős. Ráfért már a párkapcsolati boldogság a Karthago, az East és a Takáts Tamás Blues Band énekesére, aki nehezen viselte volt felesége féltékenykedését.

– Nehéz időszakot zártunk le a tavalyi válóperrel, de sikerült békében rendezni a dolgokat, és mostanra a lányommal is összecsiszolódtunk – vázolta a hívő rocker, akinek felügyeleti jogot ítélt a bíróság. Azóta együtt él a gyermekével, de a fellépések miatt Luca az édesanyjánál tölti a hétvégéket.

ripost
Facebook Hozzászólások

HirdetésCsúnya vá­lása után ezzel a nővel van most Ta­káts Tamás
error: Content is protected !!